Μέχρι το 2050 θα ερωτευόμαστε ρομπότ!

ΜΟΙΑΖΕΙ με το Α.Ι. αλλά προχωράει ακόμα περισσότερο. Σε 4 δεκαετίες εκτιμούν οι ερευνητές ότι οι άνθρωποι θα βρίσκουν το σεξουαλικό αλλά και συναισθηματικό τους ταίρι στα ρομπότ. Ο David Levy, συγγραφέας του βιβλίου «Αγάπη κι έρωτας με ρομπότ» δήλωσε σε Διεθνές Συνέδριο στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, ότι οι άνθρωποι, όχι μόνο θα κάνουν σεξ με ρομπότ αλλά θα αναπτύσσουν πλήρεις ερωτικές σχέσεις και θα ερωτεύονται τα ρομπότ.
Σύμφωνα με το e-go.gr το 2050 τα ρομπότ θα έχουν συναισθήματα, προσωπικότητα και νοημοσύνη, δηλαδή θα μπορούν να μας κάνουν να γελάμε και να τα ερωτευόμαστε. Επιπλέον, σύμφωνα με τον συγγραφέα, τα ρομπότ θα μας λένε «Σ’αγαπώ» και θα μας πείθουν γι’αυτό.
Σύμφωνα με τον Levy τα ρομπότ ως σεξουαλικά παιχνίδια θα κατακλύσουν την αγορά την ερχόμενη πενταετία, πρόκειται για μια αναβάθμιση των ερωτικών «παιχνιδιών» που υπάρχουν σήμερα. Ένας ερωτικός, παθητικός, ρομποτικός παρτενέρ δεν είναι δύσκολο να κατασκευαστεί όμως για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συντρόφου απαιτείται κάτι παραπάνω από μερικοί ηχογραφημένοι ερωτικοί ήχοι. Το πιο δύσκολο κομμάτι στη δημιουργία των ρομποτικών συντρόφων είναι η ομιλία καθώς η τεχνητή νοημοσύνη των ρομπότ είναι ακόμα ανεπαρκής ακόμα και για όσους δεν ψάχνουν πολλές κουβέντες στη σχέση τους! Τουλάχιστον θα φέρουν εξωτικά χαρακτηριστικά μιας ωραίας ξανθιάς;

, , , , , , , , ,

3 σχόλια

Φίλε σε παρακαλώ, όταν αντιγράφεις αυτούσιο κείμενο από το e-go, τουλάχιστον να λες την πηγή.

Αλλιώς γράψε την είδηση με δικά σου λόγια και μην κάνεις copy paste στον κόπο μας.

Ευχαριστώ πολύ.

πηγή:
http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6421&subid=2&tag=5076&pubid=1154341

Φιλε Σιμο μερικές πληροφορίες που προέρχονται απο το πόρταλ ήδη αναφέρονται και σε ευχαριστώ πολύ. expert.

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.