ειδήσεις

Asus Transformer Prime, το πρώτο 4πύρηνο tablet

Παρά την φιλολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, περί αναβολής της παρουσίασης του Asus Transformer Prime, αυτή πραγματοποιήθηκε κανονικά και το πρώτο tablet PC με τον ολοκαίνουριο τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 3 επεξεργαστή είναι γεγονός!
Η συσκευή της Asus ανακοινώθηκε πως θα έχει αυτονομία 12 ωρών κατά την αναπαραγωγή ταινιών, ενώ με το πρόσθετο πληκτρολόγιο συνδεδεμένο, ο χρόνος αυτός φτάνει τις 18 ώρες. Η οθόνη είναι ανάλυσης 1280x800 και περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά Super IPS+, κάτι που θα κάνει το Prime το πιο φωτεινό tablet PC της αγοράς με τη φωτεινότητα να αγγίζει τα 600 nits.
Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια καμερα 1,2 megapixel και στο πίσω μία των 8 megapixel με LED flash και χαρακτηριστικά συνεχούς εστίασης και εστίασης "με την αφή" (touch to focus). Ως προς τη συνδεσιμότητα, περιλαμβάνονται θύρες Micro HDMI και Micro SD, ενώ το mobile dock διαθέτει θύρα USB 2.0 και μία full sized SD card θύρα.
Το λειτουργικό τελικά είναι το Android 3.2 Honeycomb , ενώ αναμένονται νεότερα τον Δεκέμβριο ως προς το Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Οι τιμές για την Αμερική ξεκινούν στα $499 για την έκδοση των 32GB και φτάνουν στα $599 για αυτή των 64GB. Το προαιρετικό mobile dock θα κοστίζει $149 επιπλέον. pathfinder.gr

About Freegr network

Από το Blogger.