τεχνολογία

Η Toshiba παρουσιάζει τη δεύτερη γενιά, των Ultra HD ( UHD) τηλεοράσεων

H Toshiba Ευρώπης GmbH διαθέτει τη νέα σειρά 3D Smart LED τηλεοράσεων L9 Ultra HD (3840 x2160 pixels ) σε τρία εντυπωσιακά μεγέθη : 213cm (84’’), 165cm (65’’) και 146cm (58’’).
Μετά την παρουσίαση το 2010 των μικρών χωρίς γυαλί 3D UHD τηλεοράσεων στην Ιαπωνία, τις οποίες ακολούθησαν οι τηλεοράσεις 140 cm ( 55’’) ΖL2 σε άλλες αγορές το 2012, η νέα σειρά UHD τηλεοράσεων αποτελεί τη 2η γενιά από έξοχα σχεδιασμένες τηλεοράσεις της Toshiba. Εξοπλισμένες με ισχυρό πολλαπλό επεξεργαστή Toshiba CEVO 4K , οι τηλεοράσεις της σειράς L9 προσφέρουν την απόλυτη οπτική εμπειρία για ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφίες και εφαρμογές για PC.
Οι μεγάλες  οθόνες αξίζουν την καλύτερη ανάλυση
«Είμαστε χαρούμενοι που πολλοί καταναλωτές είναι βαθιά εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα της εικόνας των οθονών με ανάλυση UHD», υπογραμμίζει ο Matt McDowell, Διευθυντής Μάρκετινγκ Ψηφιακών Προϊόντων & Υπηρεσιών στην Toshiba  Ευρώπης GmbH. H εκτίμηση αυτή συμβαδίζει με την αυξανόμενη ζήτηση για μεγάλες οθόνες, που απλά αξίζουν την καλύτερη ανάλυση που είναι διαθέσιμη σήμερα».
Με πάνω από 8 εκ. pixel, o θεατής μπορεί να καθίσει πιο κοντά στην οθόνη σε σχέση με μια τυπική HD οθόνη τηλεόρασης – χωρίς να είναι δυνατόν να διακριθεί η pixel δομή της. Πέρα από το να προσφέρει συμπαγείς εικόνες υψηλής ευκρίνειας, η τεχνολογία αυτή επιτρέπει επίσης την ευχαρίστηση που προσφέρει μια μεγάλη διάσταση οθόνης, ακόμη και σε μετρίων διαστάσεων καθιστικά.
Τα νέα μοντέλα L9 UHD της Toshiba, έχουν νέο στυλ που τα καθιστά ιδανικά για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Αυτό χαρακτηρίζεται από απλές αλλά παράλληλα εξελιγμένες λεπτομέρειες, όπως διακριτά καμπυλωτές άκρες και ένα στρογγυλό φωτεινό standby δείκτη.

About Freegr network

Από το Blogger.