τεχνολογία

Η LG παρουσίασε gaming monitor τεχνολογίας AMD FreeSync

Μία νέα, διευρυμένη συλλογή από monitors ειδικά σχεδιασμένα για gamers, επαγγελματίες των media και άλλων κλάδων παρουσίασε η LG κατά τη διάρκεια του CES 2015 στο Λας Βέγκας.Πιο αναλυτικά, η LG Electronics παρουσίασε τη νέα σειρά monitor 21:9 UltraWide.  Στη νέα σειρά ξεχώρισε το πρώτο παγκοσμίως UltraWide monitor συμβατό με τεχνολογία AMD FreeSync, που προσφέρει ρευστή και άνετη δράση, ειδικά κατά τη διάρκεια παιχνιδιών που απαιτούν γρήγορες εναλλαγές.
21:9 UltraWide Gaming Monitor τεχνολογίας  AMD FreeSync
Το νέο LG 34UM67 αποτελεί το πρώτο 21:9 UltraWide Gaming Monitor της LG ειδικά σχεδιασμένο για παιχνίδια με έντονα γραφικά. Η τεχνολογία AMD FreeSync εξαλείφει το «σπάσιμο» της εικόνας που συμβαίνει όταν το monitor και η κάρτα γραφικών δεν συγχρονίζονται. Η τεχνολογία FreeSync εγγυάται την πιο άνετη και ευχάριστη εμπειρία gaming, με ρευστή δράση, χωρίς να χάνεται ο ρυθμός ανανέωσης των καρέ.Το νέο UltraWide Gaming Monitor διαθέτει επιπλέον εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης (field of view – FOV), ώστε οι παίκτες να μπορούν ακόμα πιο εύκολα να ανακαλύπτουν κρυμμένους χώρους που μέχρι πρότινος ήταν ‘αόρατοι’ στα συνηθισμένα 16:9 monitors. Η λειτουργία «Black Stabilizer» φωτίζει τις πιο σκοτεινές σκηνές και βοηθά να αναγνωρίζει αμέσως ο παίκτης τις σκούρες μαύρες περιοχές που μπορεί να κρύβονται αντικείμενα ή εχθροί κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.
LG_UM67_Monitor
Τέλος, η λειτουργία ‘Dynamic Action Sync’ ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση στην είσοδο των δεδομένων (input lag), επιτρέποντας έτσι σε κάθε παιχνίδι να παίζεται σε πραγματική ταχύτητα (real time). Πολλά δημοφιλή παιχνίδια όπως τα Battlefield 4, World of Warcraft και ArcheAge υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή την ανάλυση 21:9, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον.
Το πρώτο κυρτό παγκοσμίως monitor 34 ιντσών 21:9 με επεκτεινόμενη οθόνη
Το νέο κυρτό UltraWide monitor 34 ιντσών της LG (Μοντέλο 34UC97) ανάλυσης Quad HD (3440 x 1440) καθιερώνει τη μέγιστη χρήση της οθόνης. Έτσι, οι δημιουργικοί επαγγελματίες, όπως οι γραφίστες ή οι φωτογράφοι, μπορούν να βλέπουν περισσότερες εικόνες σε μορφή thumbnail στην οθόνη τους και αντίστοιχα οι επαγγελματίες των media να βλέπουν μεγαλύτερες σκηνές video ή γραφικών απεικονίσεων ήχου. Οι χρήστες υπολογιστών Mac θα εκτιμήσουν το νέο monitor, αφού είναι συμβατό με τη λειτουργία Thunderbolt 2 και μπορεί να μεταφέρει με μεγάλη ταχύτητα μεγάλο όγκο δεδομένων. Τέλος, η κυρτή οθόνη προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική και μοναδική εμπειρία στους παίκτες των διαφόρων παιχνιδιών.

About Freegr network

Από το Blogger.