freegr

Windows 10 version 1809 μαζική κυκλοφορία για όλους

Windows 10 version 1809: Η Microsoft ανακοίνωσε χθες ότι η τρέχουσα έκδοση των Windows 10(1809), κυκλοφορεί και για επιχειρήσεις. Με άλλα λόγια, τα Windows 10 της έκδοσης 1809 (Windows 10 version 1809) είναι πλέον διαθέσιμα μέσω του Semi-Annual Channel.
Να αναφέρουμε ότι η Microsoft θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τον όρο Semi-Annual Channel από τα Windows 10 της έκδοσης 1903 και μετά. Οι ενημερώσεις δυνατοτήτων των Windows 10 κυκλοφορούν δύο φορές το χρόνο μέσω του συγκεκριμένου καναλιού. Στη συνέχεια, μετά από μερικούς μήνες, θεωρούνται έτοιμες για ευρεία κυκλοφορία και η Microsoft αναγγέλλει το γεγονός με την προώθηση κάθε έκδοσης στο Semi-Annual Channel.
Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, η εταιρεία αφήνει τους εκατομμύρια οικιακούς πελάτες της να δοκιμάσουν κάθε νέα έκδοση των Windows 10 για αρκετά καιρό πριν τη διαθέσει στις Επιχειρήσεις.
Η Microsoft ενημέρωσε τη σελίδα ανακοίνωσης της συγκεκριμένης έκδοσης των Windows 10 για να επισημάνει την αλλαγή. Να υπενθυμίσουμε ότι το λειτουργικό Windows 10 version 1809 ήταν μια πολύ προβληματική ενημέρωση, ίσως και η πιο προβληματική ενημέρωση από την πρώτη κυκλοφορία των Windows 10 το 2015.
Η Microsoft χρειάστηκε να σταματήσει την διανομή της ενημερωμένης έκδοσης λόγω πολύ σοβαρών σφαλμάτων που παρουσιαζόταν στους πελάτες της. Γιατί η Microsoft έκανε την ανακοίνωση σε αυτό το σημείο; Μια θεωρία θέλει την Microsoft να πρέπει να το κάνει πριν την ανακοίνωση της επόμενης μεγάλης κυκλοφορίας των Windows 10 (έκδοση 1903).
Αξιοσημείωτο είναι φυσικά το γεγονός της συγκεκριμένης ανακοίνωσης στο παρά πέντε της κυκλοφορίας της επόμενης μεγάλης έκδοσης. Δείχνει πολύ καλά την αποδιοργάνωση που έφερε η προβληματική ανάπτυξη του  Windows 10 version 1809 στον προγραμματισμό εκδόσεων της εταιρείας.
Η Microsoft αναμένεται να κάνει την ανακοίνωση του RTM της επόμενης μεγάλης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows 10, πολύ σύντομα αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019.

About Freegr network

Από το Blogger.