freegr

Google: Παρέχει πληροφορίες για την Covid19 για τους ταξιδιώτες


 Η Google αποκάλυψε νέα εργαλεία προκειμένου να παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται οι ταξιδιώτες μετά τον εμβολιασμό τους, καθώς αντιλήφθηκε ότι κάθε χώρα έχει ορίσει διαφορετικούς περιορισμούς και απαιτήσεις για την Covid-19.Google: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με την Covid19 για τους ταξιδιώτες


Με μία αναζήτηση στη Google σχετικά με πτήσεις, ξενοδοχεία ή πράγματα που υποχρεούστε να κάνετε θα σας παρουσιάζονται αποτελέσματα με χρήσιμες συμβουλές ταξιδιού που σχετίζονται με την Covid-19 ή με ενδεχόμενους περιορισμούς στον προορισμό σας.

Παράλληλα, η Google έχει προσθέσει επιπλέον αξιόλογες λεπτομέρειες, όπως εάν έχει επιβληθεί lockdown στον προορισμό σας ή εάν πρέπει να δείξετε αποτελέσματα από τεστ κορονοϊού. Ωστόσο, οι παρεχόμενες πληροφορίες αφορούν αποκλειστικά συγκεκριμένες χώρες και πολιτείες των ΗΠΑ.

Η Expedia Group προέβη σε παρόμοια ενέργεια με τη δημιουργία του εργαλείου Travel Advisor για να βοηθήσει τους πελάτες της να σχεδιάσουν τα ονειρεμένα ταξίδια τους και να γνωρίζουν όλους τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω της Covid-19.

Σημειώνεται ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξακολουθούν να αποθαρρύνουν τους Αμερικανούς να ταξιδέψουν μέχρι να εμβολιαστούν. Ωστόσο, σύμφωνα με το New York Times, ένας αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε ότι όσοι Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί μπορούν να επισκεφθούν την Ευρώπη το καλοκαίρι.

About Freegr network

Από το Blogger.