Λούφα...και παραλλαγή στη χώρα των Αρχαίων Ελλήνων




ΠΟΥ να το φανταζόταν ο φίλος μου ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος ότι η περίφημη ταινία του Περράκη θα ερχόταν να επιβεβαιώσει την επικαιρότητα για τους ανυπότακτους που αγνοούν το ύψιστο καθήκον στην Πατρίδα επειδή νομίζουν ότι μπορούν να διαφεντεύουν μια χώρα και να κάνουν ότι τους καπνίσει. Ντροπή τους τουλάχιστον για μια υπόθεση που κρατάει χρόνια.
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι τα 2 κόμματα εξουσίας συντηρούν μια κατάσταση που κληρονομεί ο ένας στον άλλον χωρίς αιδώ και φιλότιμο. Μάλιστα οι αποκαλύψεις του Μάκη πήραν σβάρνα και τον Μεσσήνιο υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Λαμπρόπουλο ο οποίος φέρεται να είπε στους πολιτικούς συντάκτες ‘Μην ασχολείστε με την υπόθεση ΓΙαννακόπουλου’. Κι αυτό διότι τόσο το 2000 επί προηγούμενης Κυβέρνησης ο γιος του μεγαλοπαράγοντα και μεγαλοβιομήχανου θεωρήθηκε με πλαστό πιστοποιητικό ακατάλληλος για στράτευση-Ι5- εξαιτίας ιατρικού προβλήματος στο δεξί του πόδι. Όμως όσο και το 2006 με την ίδια γνωμάτευση φαίνεται ο γιος του παράγοντα να έχει το ίδιο πρόβλημα στο…αριστερό πόδι. Μάλλον όταν είναι Κυβέρνηση το πράσινο κόμμα τους πονάει το ..δεξί γόνατο και όταν έρχεται η γαλάζια γενιά τους πονάει.. το αριστερό! Ούτε μια πλαστογραφία δεν μπορούν να κάνουν σωστά οι καλοθελητές που θέλουν να έχουν πολιτική περιωπή. Έτσι ο κ Λαμπρόπουλος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα επειδή δεν έπεισε σύμφωνα με το Μάκη για την επιτροπή που συστήθηκε επί των ημερών του κάνοντας διάγνωση με λάθος τρόπο και ίσως κατ υπόδειξη όπως άφησε να εννοηθεί. Άντε τώρα να συμμαζέψει την.. τρύπα των διαρροών αλλά πιστεύω ότι ο κ Λαμπρόπουλος δεν γνώριζε τι συνέβη στην Επιτροπή αφού πρώτος από όλους μίλησε για την υπόθεση ώστε να δοθούν ονόματα στην δημοσιότητα. Πάντως στρατολόγος επέμεινε-αφού είχε στείλει την υπόθεση στον Εισαγγελέα- ότι το έγγραφο ήταν πλαστό. Και τώρα τα κεφάλια μέσα.
Η υπόθεση με τους ανυπότακτους είναι παλιά. Θυμάμαι όταν υπηρετούσα μαζί με τα.. τσατσόνια ότι γνωστές προσωπικότητες υπηρετούσαν μεν, αλλά με ευκολίες δε. Μάλιστα δεν θα ξεχάσω τον Δημητριάδη της Α.Ε.Κ. που ερχόταν με τα χέρια στις τσέπες και τον.. βλέπαμε μετά από μήνες, αλλά ήταν πολύ ευδιάθετος και φιλικός μαζί μας. Όπως επίσης τον…Νίκο που ήταν τότε στο Μεγάλο Κανάλι που ποτέ δεν τον έβλεπες στο στρατόπεδο. Καλά περάσανε. Όχι όμως και ο φίλος μου και σειρά Γιώργος Ντράγκοβιτς που παίζει βόλεϊ στον Ολυμπιακό. Ο λοχαγός μας ήταν δίκαιος και όταν του πρότεινε αγγαρείες δεν έλεγε ποτέ όχι. Είναι χρυσό παιδί και άξιο, χαίρομαι που τον βλέπω να προοδεύει. Ωραίες εποχές τότε. Τώρα σε ότι αφορά τα ονόματα των ανυπότακτων με παραξένεψε κάτι. Γιατί όλοι τα ρίχνουν στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων η οποία για τέτοια θέματα πρέπει να τα βγάλει όλα στην φόρα. Άραγε αναρωτιέμαι γιατί κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Παπακαλιάτη που ακόμα προβληματίζεται ο ηθοποιός γιατί αυτός όδευσε στην πυρά, όπως και ο φίλος μου Αντώνης Ρέμος που ακούστηκε αρκετά εκείνη την εποχή; Άραγε για εκείνους δεν ισχύουν τα προσωπικά δεδομένα βρε παιδιά; Αυτά είναι τα χάλια μας. Και που να δείτε τι τους επιφυλάσσει ο Μάκης ως το καλοκαίρι. Θα δούμε από καλλιτέχνες μέχρι… πολιτικούς που δεν υπηρέτησαν…. την μαμά Πατρίδα για δικούς τους λόγους. Θα τους καμαρώσουμε δεν λέω. Αλλά μέχρι τότε θα έχουμε αηδιάσει με την …λούφα και παραλλαγή όλης της χώρας που στρουθοκαμηλίζει στο πρόβλημα….Άντε γεια…

About Freegr network

Από το Blogger.