Αναβάθμιση και πάλι από τον ΟΤΕ!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αποφάσισαν ότι οι ταχύτητες πρέπει να αναβαθμιστούν εκεί πέρα στον ΟΤΕ. Η είδηση αναφέρει ότι "Ακόμα πιο γρήγορη ευρυζωνική πρόσβαση με δύο νέες υψηλότερες ταχύτητες θα προσφέρει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Οι νέες ταχύτητες έρχονται να καλύψουν πιο ολοκληρωμένα τις εξειδικευμένες ανάγκες καταναλωτών και επιχειρήσεων.Επενδύοντας συστηματικά στη δημιουργία νέων ευρυζωνικών υποδομών, ο ΟΤΕ, στις ήδη υπάρχουσες ονομαστικές ταχύτητες πρόσβασης (768, 1024, 2048 Kbps), προσθέτει μέσα στο Μάιο και τις εξής:
Ονομαστική ταχύτητα ADSL πρόσβασης (download/upload)4096 / 256 Kbps, 8192 / 384 Kbps
Οι δύο νέες ταχύτητες, εκτός από ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα παροχής προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου. Αρχικά, θα προσφέρονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.
Κατά την εμπορική παρουσίαση των δύο νέων ταχυτήτων θα ανακοινωθεί η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική τους και θα παρέχεται on-line η δυνατότητα αναζήτησης διαθεσιμότητας των παραπάνω ταχυτήτων ανά περιοχή.". Λέτε να αρχίσουν μετά να δίνουν δωρεάν τις αναβαθμίσεις; Μακάρι παιδιά, να γίνουμε λίγο Ευρωπαίοι...

About Freegr network

Από το Blogger.