βίντεο

Θραύση σύμφωνα με μελέτη τα σεξ βίντεο στα κινητά

ΜΑΣ προβλημάτισε η είδηση ότι τα έσοδα από τα βίντεο ενηλίκων στα κινητά τηλέφωνα θα γνωρίσουν μεγάλη αύξηση τα επόμενα 5 χρόνια, αγγίζοντας τα 1,5 δις δολάρια μέχρι το 2012. Τα στοιχεία της έρευνας της Juniper Research αναφέρουν ότι αν και δεν χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες τις υπηρεσίες βίντεο για ενηλίκους ωστόσο το ποσό των χρημάτων που δαπανά ένας μέσος χρήστης είναι 10 με 20 φορές μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία για ενηλίκους.
Δεδομένου ότι 3G επεκτείνεται όλο και περισσότερο οι υπηρεσίες για ενηλίκους και κυρίως το video chat αυξάνεται ενώ αναμένεται μέχρι το τέλος του 2008.
Σύμφωνα με την έρευνα το video chat θα έχει μερίδιο 33% των συνολικών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ενηλίκους μέχρι το 2012 σε σχέση με το 8% που είχε το 2007. Η δυτική Ευρώπη θα είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη διείσδυση παρόμοιων υπηρεσιών όπου τα έσοδα θα φτάσουν τα 453 εκ. δολάρια το 2012 από 78 εκ. δολάρια που είναι σήμερα. Λες και δεν το ξέραμε ότι όλοι μικροί και μεγάλοι τα βλέπουν οπότε όλος ο κόσμος ασχολείται πλέον με το οφθαλμόλουτρο! Αφήστε που και τα βίντεο των 2 φύλων κάνουν θραύση ακόμα και του ιδίου φύλου, απελευθέρωση είπαμε..

About Freegr network

1 Post a Comment:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

Από το Blogger.