Drivermax

DriverMax 4.3 για drivers παντού και πάντα!

To DriveMax αποτελεί το καλύτερο πρόγραμμα το οποίο αποθηκεύει όλους τους drivers των καρτών και περιφερειακών του υπολογιστή σας έτσι ώστε να μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε σε τυχόν νέα εγκατάσταση Windows. Με αυτό το τρόπο γλυτώνετε αρκετό χρόνο από την αναζήτηση των drivers που χρειάζεστε που μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν μετά από κάποιο χρόνο ενώ η εγκατάσταση τους είναι ζήτημα μερικών λεπτών.
Ο χειρισμός του προγράμματος που έτσι και αλλιώς είναι δωρεάν είναι πανεύκολος και συγκεντρώνει τα αρχεία των 'οδηγών' απο όλα τα συστήματα ακόμα και απο φορητούς υπολογιστές, αποτελώντας πολύτιμο εργαλείο ακόμα και για τον αρχάριο χρήστη. Παράληλλα η ανάκτησή τους είναι εύκολη υπόθεση όταν χρειαστεί να εγκαταστησετε εκ νέου το λειτουργικό σύστημα και να περάσετε τους 'οδηγούς' με μια μόνο κίνηση χωρίς περιττές ενέργειες. Σίγουρα ότι το έχουν δοκιμάσει έμειναν ευχαριστημένοι και μπορει να μας βγάλει αρκετές φορές απο την δύσκολη θέση...
Κατεβάστε το απο εδώ : http://innofiles.com/soft/dmx/drivermax.exe

About Freegr network

1 Post a Comment:

Unknown είπε...

Se kamia periptosi den ine kan kalo afto to programma ,emena muxi kani tus driver ano kato, to kalitero programma gia drivers ine to Driver Genius.

Από το Blogger.