3alityDigitalLLC

Τρισδιάστατο ποδόσφαιρο χάρμα οφθαλμών

ΩΡΑΙΑ θα ήταν να βλέπαμε τον Θρύλο και το τριφύλι σε 3D εικόνα πέρα απο την ψηφιακή που καρκινοβατεί στην χώρα μας, γιατί μάθαμε ότι τυχεροί θα είναι μόνο οι κάτοικοι των ΗΠΑ.
Ετσι τρισδιάστατα θα μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση αγώνες του πρωταθλήματος αμερικανικού ράγκμπι (NFL), αρχικά σε κινηματογραφικές αίθουσες και αργότερα στην τηλεόραση. Η αρχή θα γίνει με το ματς που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου μεταξύ των San Diego Chargers και των Oakland Raiders, που θα μεταδοθεί ε κινηματογραφική αίθουσα 3D στο Λος Αντζελες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Wall Street Journal», η προβολή θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αποκλειστικά για εκπροσώπους από εταιρείες ηλεκτρονικών και τηλεοπτικά δίκτυα που συνεργάζονται με την NFL. Οι θεατές θα πρέπει να φορούν ειδικά γυαλιά για στερεοσκοπικές ταινίες. Η λήψη θα γίνει με ειδικές κάμερες 3D της καλιφορνέζικης εταιρείας 3ality Digital LLC.
Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω δορυφορικού κυκλώματος της Technicolor Digital Cinema (θυγατρικής της Thomson), ενώ η προβολή με σύστημα της Real D 3D. Η ομοσπονδία NFL πειραματίζεται με τρισδιάστατες προβολές από το 2004, όταν ζήτησε από την 3ality να βιντεοσκοπήσει σε τρεις διαστάσεις έναν αγώνα του Σούπερ Μπόουλ. Είπε κανείς τίποτα;
Πηγή στοιχείων imerisia.gr

About Freegr network

Από το Blogger.