fallout3

Ερωτικές σκηνές σε δημοφιλή games!

ΤΑ παιχνίδια γνωρίζαμε ότι έχουν ψυχαγωγικό σκοπό αλλά όταν ανακαλύψαμε ότι σε ορισμένα απο αυτά περιέχονται ερωτικές σκηνές δεν το πιστεύαμε. Φυσικά αφορούν μικρές σκηνές θυμίζοντας κινηματογραφική παρένθεση αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις επαληθεύουν ότι υπάρχει cyber sex σε σκηνές γνωστών games.
Φυσικά μην νομίζετε ότι το σεξ εισβάλλει στα παιχνίδια απλά οι ήρωες των σειρών κάποιες λίγες φορές υιοθετούν την ανθρώπινη φύση τους για καλό ή πονηρό σκοπό. Μάλιστα μερικά παιχνίδια είναι ρετρό και μερικά άλλα που ούτε καν σκεφτόμασταν ότι υπάρχουν τέτοιες σκηνές όπου ευτυχώς η ερωτική ατμόσφαιρα παραμένει σε αποδεκτά ανθρώπινα επίπεδα χωρίς να ξεφεύγουν απο το σενάριο.
Ετσι το Ugo.com παρουσίασε τις 20 καλύτερες ερωτικές σκηνές στα βιντεοπαιχνίδια και μάλιστα στις πρώτες θέσεις βρίσκεται το God of War: Chains of Olympus αλλά και το Fallout3! Aπιστευτο μεν, αληθινό δε και λέγεται ότι θα δούμε σύντομα ελάχιστες σκηνές μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ακολουθώντας την παγκόσμια τάση αλλά και όμορφες παρουσίες. Ο σύνδεσμος είναι εδώ: http://www.ugo.com/lifestyle/best-video-game-sex-scenes/

About Freegr network

Από το Blogger.