Ερωτικές σκηνές σε δημοφιλή games!

ΤΑ παιχνίδια γνωρίζαμε ότι έχουν ψυχαγωγικό σκοπό αλλά όταν ανακαλύψαμε ότι σε ορισμένα απο αυτά περιέχονται ερωτικές σκηνές δεν το πιστεύαμε. Φυσικά αφορούν μικρές σκηνές θυμίζοντας κινηματογραφική παρένθεση αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις επαληθεύουν ότι υπάρχει cyber sex σε σκηνές γνωστών games.

Φυσικά μην νομίζετε ότι το σεξ εισβάλλει στα παιχνίδια απλά οι ήρωες των σειρών κάποιες λίγες φορές υιοθετούν την ανθρώπινη φύση τους για καλό ή πονηρό σκοπό. Μάλιστα μερικά παιχνίδια είναι ρετρό και μερικά άλλα που ούτε καν σκεφτόμασταν ότι υπάρχουν τέτοιες σκηνές όπου ευτυχώς η ερωτική ατμόσφαιρα παραμένει σε αποδεκτά ανθρώπινα επίπεδα χωρίς να ξεφεύγουν απο το σενάριο.
Ετσι το Ugo.com παρουσίασε τις 20 καλύτερες ερωτικές σκηνές στα βιντεοπαιχνίδια και μάλιστα στις πρώτες θέσεις βρίσκεται το God of War: Chains of Olympus αλλά και το Fallout3! Aπιστευτο μεν, αληθινό δε και λέγεται ότι θα δούμε σύντομα ελάχιστες σκηνές μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ακολουθώντας την παγκόσμια τάση αλλά και όμορφες παρουσίες. Ο σύνδεσμος είναι εδώ: http://www.ugo.com/lifestyle/best-video-game-sex-scenes/

, , , , , , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.