freegr.gr

Το μικρό θαύμα της Toshiba στην Ελλάδα!

Το νέο Toshiba Netbook ΝΒ100 είναι ο νέος υπερφορητός 8,9" με πληρότητα χαρακτηριστικών και την ποιότητα της Toshiba που κυκλοφορεί ήδη στην χώρα μας
Το Toshiba NB100-11Β ήρθε σε χρώμα "Cosmic Βlack" φιλοδοξώντας να αποτελε΄σει το απαραίτητο εργαλείο όταν είστε συνεχώς εν κινήσει. Τα καταφέρνει περίφημα σε θέματα δικτύωσης ώστε να είστε διαρκώς online, είτε για εργασία είτε για wireless διασκέδαση. Μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας, τα βίντεο ή τις φωτογραφίες σας και να τα μοιραστείτε εύκολα με άλλους. Με λίγα λόγια, είναι ένα πλήρες laptop σε σμίκρυνση, με κομψό design και σε πολύ προσιτή τιμή για όλους.
To Toshiba NB100 διαθέτει ότι χρειάζεται ο απαιτητικός χρήστης από ένα laptop ενώ εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του και τα πλούσια χαρακτηριστικά του σε εικόνα και ήχο για να απολαύσετε πλήρως τις ταινίες και τη μουσική σας. Διαθέτει 3 θύρες USB Sleep-and-Charge ενώ χάρη στις ισχυρές δυνατότητες σύνδεσης WiFi, την ενσωματωμένη web κάμερα και το μικρόφωνο μπορείτε να συνομιλήσετε άμεσα με οποιονδήποτε, οπουδήποτε!

About Freegr network

Από το Blogger.