efficiency

Γινετε Ενεργος Πολιτης του Κοσμου απο το PC σας

Θέλετε ο υπολογιστής σας να βοηθήσει σε μια μεγάλη προσπάθεια σε όλο τον κόσμο που αποσκοπεί στην χρήση του υπολογιστή κάθε χρήστη, οπουδήποτε στον κόσμο για τον υπολογισμό δεδομένων που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα?
Αν ναι τότε δεν έχεις παρα να πας στο http://boinc.berkeley.edu/ να κατεβάσεις το πρόγραμμα BOINC και να γραφτείς σε κάποιο από τα διαθέσιμα projects. Υπάρχουν πολλά projects τα οποία είναι χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες όπως Earth Sciences, Astronomy/Physics/Chemistry, Biology and Medicine.
Από τα πιο δημοφιλή είναι το SETI@home το οποίο χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου για να ψάξει σήματα εξωγήινων από το διάστημα. Άλλο πολύ δημοφιλές είναι το Climateprediction.net το οποίο προσπαθεί πάντα με την χρήση του υπολογιστή σου να αναλύσει το μέγεθος του προβλήματος της παγκόσμιας θέρμανσης. Για όλα τα projects μπορείς να επιλέξεις πότε θα απασχολούν τον υπολογιστή σας. Δηλαδή μπορούν να τρέξουν σαν screen savers μόνο όταν δεν τον χρησιμοποιείτε καθόλου ή να τρέχουν συνέχεια στο background των windows χωρίς να σας ενοχλούν καθόλου αφού χρησιμοποιούν μόνο την idle υπολογιστική ισχύ του επεξεργαστή σας. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ασφάλειας του υπολογιστή σας από αυτό το πρόγραμμα. Είναι απολύτως ασφαλές. Μην κάθεσαι λοιπόν μπορείς και εσύ να βοηθήσεις....
Πηγή: tvonline.gr

About Freegr network

Από το Blogger.