τεχνολογία

Συντομα νεα DirectX 11 games

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η AMD θα παρουσιάσει επίσημα την νέα γενιά καρτών γραφικών ATI Radeon HD 5800, η οποία θα αποτελείται από τρία μοντέλα στην αρχή. Πρώτα θα ανακοινωθούν οι ATI Radeon HD 5870 (Cypress) και 5850 (Juniper), αργότερα ένα μοντέλο με δύο GPUs (Hemlock) και από τα Χριστούγεννα και μετά δύο ακόμη μοντέλα (low-end, mainstream) με τις κωδικές ονομασίες "Redwood" και "Cedar". Αν νομίζετε πάντως ότι θα μείνετε μόνο με DirectX 11 hardware, γελιέστε... Έρχονται πολλά σπουδαία DirectX 11 games!
Μέσα στον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί το BattleForge από την EA Phenomic και μέσα στο 2009 (τέταρτο τρίμηνο) έρχονται τα Dirt 2 από την Codemasters και το S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Το πρώτο τρίμηνο του 2010, μπορούμε να περιμένουμε δύο νέους τίτλους από την Turbine, τα Lord of the Rings Online και Dungeons and Dragons Online: Eberon Unlimited αλλά και το Aliens vs Predator από την Rebelion.
Μέσα στο 2010, θα δούμε επίσης τα Genghis Khan από την Kylin και τις μηχανές γραφικών Frostbite 2 και Vision από τις εταιρείες EA DICE και Trinigy. Για να απολαύσετε οπτικά καλούδια και χαρακτηριστικά του DirectX 11 στα συγκεκριμένα παιχνίδια θα χρειαστείτε φυσικά το απαραίτητο hardware, τα Windows 7 ή ενημερωμένα στην τελευταία έκδοση του DirectX, Windows Vista.

About Freegr network

Από το Blogger.