Ετοιμες οι προδιαγραφές του Blu-ray 3D

Η ΒDA (Blu-ray Disc Association) παρουσίασε τις προδιαγραφές του Blu-ray 3D. Οπότε στο πολύ κοντινό μέλλον ο χρήστης θα παρακολουθήσει ταινίες 3D με ένα σύστημα Home Cinema στο σπίτι. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές είναι δυνατή η εκτέλεση μιας γνήσιας εικόνας 1080p για κάθε μάτι ξεχωριστά μέσω ενός κατάλληλα διαμορφωμένου 3D Blu ray disc. Ωστόσο για να απολαύσετε άμεσα αυτή τη τεχνολογία χρειάζεστε καινούργιους Blu-ray players. Τα πρώτα μοντέλα που θα υποστηρίζουν αυτό το format αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2010.
Παράλληλα το Blu-ray 3D είναι συμβατό με όλες τις υπάρχουσες τεχνολογίες 3D και θα μπορεί να παίξει σε όλες τις τηλεοράσεις 3D ανεξάρτητα με το αν είναι LCD ή πλάσματος και ανεξάρτητα με το ποια τεχνολογία χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του 3D.
Τα 3D Blu ray discs έχουν την δυνατότητα να παίξουν και στους τωρινούς Blu-players αλλά θα βλέπετε τις ταινίες, όπως είναι λογικό, δισδιάστατα. Από την άλλη και οι νέοι 3D Blu-rays players θα κρατήσουν τη συμβατότητα προς τα πίσω και θα μπορούν να παίξουν τα τωρινά Blu-ray.

, , , , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.