4GB

Πατάτα το μέλλον του iPhone 4 από την Apple;

Μοιάζει απίστευτο αλλά η Apple είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να ανακαλέσει το iPhone 4 αφού το σχεδιαστικό πρόβλημα με τις κεραίες του δεν σχετίζεται και δεν μπορεί να διορθωθεί με το λογισμικό παρά είναι πρόβλημα στο hardware. Το λεγόμενο "Death Grip" φαίνεται πως θα στοιχίσει στην Apple τεράστια ποσά! Έτσι τουλάχιστον λένε ειδικοί...
Ο καθηγητής Matthew Seeger, ειδικός σε θέματα επικοινωνίας κρίσεων είπε ότι "η Apple θα αναγκαστεί να ανακαλέσει το προϊόν" και συμπλήρωσε: "είναι πολύ σπουδαίο, αφού το πιο σπουδαίο πράγμα που έχει η Apple είναι το image της εταιρείας. Αν δεν το πράξει μπορεί οι συνέπειες να είναι καταστροφικές".
Πολλοί ειδικοί σε θέματα επικοινωνίας και σε θέματα κρίσεων συμφωνούν μεταξύ τους ότι η Apple πρέπει να ανακαλέσει το προϊόν αν και αυτό μπορεί να τις στοιχίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια ή ακόμα και δισεκατομμύρια. Η Apple έχει παραδεχτεί την ύπαρξη του προβλήματος αλλά είπε ότι οφείλεται σε πρόβλημα του λογισμικού που υπολογίζει την ισχύ του σήματος και στον τρόπο που απεικονίζεται στην οθόνη του. Μένει να δούμε πως θα πράξει η Apple. Από την άλλη, χωρίς να αμφισβητούμε, δεν μπορούμε παρά να είμαστε και ελαφρώς... καχύποπτοι για τις δηλώσεις των "ειδικών". Το iPhone 4 σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων, για αυτό το λέμε.

About Freegr network

Από το Blogger.