ειδήσεις

Τα καλύτερα γραφικά στα games του 2011

Καθώς οι προγραμματιστές πασχίζουν να εκπληρώσουν τις ανάγκες των παιχτών, τα παιχνίδια με τα τρελά γραφικά είναι εδώ και σα;ς παρουσιάζουμε τα καλύτερα του 2011…
1.Forza 4
Το «Forza Motorsport 4″ θα είναι το παιχνίδι με την πιο εκτεταμένη και έντονα ρεαλιστική οδηγική εμπειρία σε οποιαδήποτε κονσόλα. Με τη δύναμη του Kinect, οι παίκτες θα είναι σε θέση να κάνουν ένα βήμα στην οθόνης της τηλεόρασης και να πηδήξουν στο κάθισμα του οδηγού όπου η απαράμιλλη οδηγική συμπεριφορά των αυτοκίνητα, των ονείρων σας θα σας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα.
2. Mass Effect 3
Το franchise του Mass Effect βρίσκεται σε ένα επικό σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, γεμάτο επικίνδυνες μορφές εξωγήινης ζωής και μυστηριώδη, αχαρτογράφητος πλανήτες. Διαθέτει έντονη δράση, μία πλούσια, φουτουριστική ιστορία, εξερεύνηση του διαστήματος και συναισθηματική αλληλεπίδραση του χαρακτήρα. Το Mass Effect 3 θα σας προσφέρει μια απαράμιλλη κινηματογραφική εμπειρία.
3. Little Big Planet 2
Χρησιμοποιώντας μια ενημερωμένη μηχανή γραφικών και μία state-of-the-art οπτική τεχνολογία, το LittleBigPlanet 2 είναι καλύτερο από ποτέ. Σ’ αυτήν την περιπέτειά θα έχετε πρόσβαση σε νέο εξοπλισμό για να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας .Το LittleBigPlanet 2 στεγάζεται σε ένα καλλιτεχνικό, εκσυγχρονισμένο νέο κόσμο έτοιμο για να τον περπατήσετε.
4. Witcher 2: Assassins of the Kings Το παιχνίδι είναι χτισμένο σε μία εντελώς νέα τεχνολογία, σχεδιασμένο από το μηδέν από την CD Projekt RED που ανέπτυξαν ένα role-playing παιχνίδι με μη γραμμική πλοκή. Η νέα τεχνολογία παρέχει επίσης όμορφες εικόνες και μεταφέρει τους παίκτες σε ένα από τα πιο ζωντανά RPG σύμπαντα ποτέ.
4. Fight Night Champion
Το Fight Night Champion θα δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο για παιχνίδια αγώνων, με την οπτική του παρουσίαση που έχει. Και αυτό είναι γιατί έχει την πιο ρεαλιστική ομοιότητα με το μποξ μέχρι σήμερα. Οι κινούμενες εικόνες και τα χτυπήματα που αποπνέουν πραγματικά την κτηνωδία του αθλήματος της πυγμαχίας. Διαθέτει μια εκλεπτυσμένη φυσική βάση σύστημα animation που ενσωματώνει βελτιωμένη μετακίνηση, διάτρησης και μηχανική αντοχή. Το Fight Night Champion θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να μετακινούνται, να επιτίθενται και να αποφεύγουν με την ταχύτητα και τη δύναμη των καλύτερων πρωταθλητών στον κόσμο της πυγμαχίας.
5. L.A. Noire
Η δημιουργία του LA Noire βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια τεχνολογία που ονομάζεται MotionScan που επιτρέπει στο παιχνίδι να συλλάβει και να ανιχνεύσει κάθε απόχρωση του προσώπου και επιδόσεις ενός πραγματικού ηθοποιού και να τις εμπεριέχει στο παιχνίδι. Παρέχει ένα επίπεδο ρεαλισμού, λεπτομέρειας, υποκριτικής και συγκίνησης που δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν ένα videogame.
6.Motorstorm Apocalypse
Το Apocalypse επαναφέρει την υπογραφή των τρελών αγόνων του MotorStorm , αλλά αυτή τη φορά οι δρομείς πρέπει να αντιμετωπίσουν το απρόβλεπτο ενός ετοιμόρροπου περιβάλλοντος. Γεμάτη με ασταθή ουρανοξύστες, φλογερές σήραγγες του μετρό, στριφτές γέφυρες και ετοιμόρροπα κτίρια, η σχεδόν εγκαταλελειμμένη πόλη προσφέρει την ιδανική παιδική χαρά για την οργάνωση των πιο βίαιων αγώνων δρόμου.
7.Bulletstorm
Η People Can Fly έχει δημιουργήσει ένα άγρια διασκεδαστικό shooter πρώτου προσώπου που φαίνεται πανέμορφο καθώς τρέχει με τη τελευταία τεχνολογία του Unreal Engine 3. Οι παίκτες έχουν τον το ρόλο του Grayson Hunt, με ένα τεράστιο οπλοστάσιο με εξωφρενικά μεγάλα όπλα και πολλές τεχνικές – κινήσεις μάχης. Το επίπεδο του Bulletstorm στα «skillshots» παράγει πρωτοφανή επίπεδα ξέφρενου gameplay καθώς θα σας κάνει φωνάζετε για πλήρη ικανοποίηση.

About Freegr network

Από το Blogger.