ειδήσιες

Οι μητρικές Z68 της MSi θα υποστηρίζουν το Virtu

Η Intel το επιβεβαίωσε, η Asus το άφησε να "γλιστρήσει" και τώρα η MSi εξέφρασε την αγάπη της για το λογισμικό Virtu της LucidLogix το οποίο ενεργοποιεί την αυτόματη εναλλαγή των γραφικών στις μητρικές Intel LGA1155. Σαν αποτέλεσμα αυτού, η MSi θα περιλαμβάνει το λογισμικό Virtu σε όλες της τις μητρικές που βασίζονται στο Z68.
Με το Virtu όλοι οι χρήστες των μητρικών Z68A-GD80(B3), Z68A-GD65(B3) ή Z68MA-ED55(B3) θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν είτε τον ενσωματωμένο πυρήνα γραφικών που βρίσκεται μέσα στους επεξεργαστές Sandy Bridge είτε κάποια διακριτά γραφικά από τις γνωστές μας εταιρίες. Το Virtu επιλέγει ανάλογα με την διεργασία που τρέχει ανά πάσα στιγμή ο υπολογιστής από ποιόν πυρήνα γραφικών θα δοθεί σήμα στην οθόνη.
Με την χρήση του Virtu, το σύστημα μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια κατά την διεκπεραίωση εργασιών χαμηλών απαιτήσεων, ενώ μπορεί να δώσει την πλήρη ισχύ του μέσω της διακριτής κάρτας γραφικών σε μια πιο βαριά εργασία όπως ένα παιχνίδια για παράδειγμα. Οι μητρικές Z68 της MSi θα είναι διαθέσιμες σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

About Freegr network

Από το Blogger.