Ερχεται το Optimus 3D smartphone

Ο κόσμος των smartphones ανανεώνεται συνεχώς με νέα μοντέλα, από διάφορες εταιρείες του χώρου. Ακόμη μια εταιρία αυτή τη φορά, η LG θα προσθέσει ένα λιθαράκι προς την κατεύθυνση αυτή με την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου LG Optimus 3D.
Να υπενθυμίσουμε, ότι τέσσερις μήνες έχουν περάσει, από τότε που η εταιρεία αποκάλυψε για πρώτη φορά την συγκεκριμένη συσκευή στην MWC . Ας αναφερθούμε και στα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το λειτουργικό του, αυτό θα είναι το Android 2.2 ενώ η οθόνη του, έχει μέγεθος 4.3 ίντσες. Εξοπλίζεται μάλιστα και με dual 5 megapixel cameras ικανές να προβούν στην καταγραφή 3D video (720p).
Λέγεται μάλιστα ότι η συσκευή, μπορεί να τραβήξει και 3D φωτογραφία, αλλά και 2D video έως 1080p. Στο εσωτερικό του θα βρούμε επεξεργαστή OMAP4 dual-core χρονισμένο στα 1GHz, μνήμη dual channel και συγκεκριμένα τύπου LPDDR2, μεγέθους 512MB, αλλά φέρει και εσωτερική μνήμη 8GB, 802.11 b/g/n WiFi (DLNA υποστήριξη περιλαμβάνεται), A-GPS, έξοδο HDMI 1.4 , αλλά και μια μπαταρία των 1500 mAh. Λέγεται μάλιστα ότι θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη σε μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα σε πάνω από 60 ευρωπαικές χώρες.

, , , , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.