ειδήσιες

Μελέτη της Symantec κρούει τον κώδωνα κινδύνου

Η Symantec ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της μελέτης 2011 Small Business Virtualization , η οποία εξετάζει την υιοθέτηση του virtualization στις μικρές επιχειρήσεις και τις επιπτώσεις που τυχόν έχει στις ίδιες τις επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με την μελέτη, οι μικρές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται σε μεγάλο βαθμό για το virtualization, αλλά βρίσκονται ακόμη σε στάδιο εκμάθησης της τεχνολογίας και πώς αυτή μπορεί να υιοθετηθεί στη λειτουργία των οργανισμών.
Καθώς προβαίνουν σε υλοποίηση λύσεων server virtualization, οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα τους. Η μελέτη ανακάλυψε ότι οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις δεν λαμβάνουν ούτε τα βασικά μέτρα για να διασφαλίσουν και να προστατέψουν τα εικονικά τους περιβάλλοντα. Η μελέτη βασίστηκε σε 658 απαντήσεις στελεχών επιχειρήσεων από 28 χώρες παγκοσμίως.
“Σε αντίθεση όσων έχουν επικρατήσει, οι μικρές επιχειρήσεις αξιολογούν πως το virtualization μπορεί να ωφελήσει τους οργανισμούς τους.
Είναι βέβαια σε πρώιμο στάδιο όσον αφορά την υλοποίηση, όμως ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του virtualization είναι ότι επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να μειώσουν τα έξοδα και να ενισχύσουν την ανάγκη για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, είπε ο κ. Γιώργος Ματθαίος, SMB & Distribution Manager της Symantec Hellas.

About Freegr network

Από το Blogger.