ειδήσεις

Το roadmap της AMD με νέα APUs


Δημοσιοποιήθηκε το ενημερωμένο Desktop Roadmap της AMD για το 2013 και εκεί αποκαλύπτεται το AMD Richland APU (3rd Generation Accelerated Processing Unit). Το chip βασίζεται στην υπάρχουσα αρχιτεκτονική x86 Piledriver core. Επίσης, επιβεβαιώνεται το Low Power Kabini APU και η Radeon HD 8000 series.
myplaisio
...............:::::::::::::::::::::::AMD Richland APU::::::::::::::::::...............
Σύμφωνα με το roadmap, το AMD Richland APU δεν θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική «steamroller core» αλλά στην υπάρχουσα γενιά των «x86 Piledriver core» που βρίσκουμε σε όλα τα Trinity APUs της αγοράς.
Το καινούργιο chip θα είναι συμβατό με το FM2 socket και θα έχει μέσα του την τελευταία γενιά των Radeon Cores 2.0, πιθανότατα τις νέες HD 8000 series (Sea Islands).
Τα AMD Richland APU θα είναι τα mainstream/performance entry level chips και θα τα δούμε στην λιανική στα μέσα του 2013.
...............:::::::::::::::AMD Kabini (Low Power) APU:::::::::::::::...............
Εκτός από τα mainstream APUs η AMD ετοιμάζει και τα 2ης γενιάς low power Kabini APU τα οποία είναι εφοδιασμένα με τον ανανεωμένο x86 Jaguar core.
Το τσιπ είναι ένα πραγματικό SOC (System on chip) και για να λειτουργήσει δεν χρειάζεται άλλους εξωτερικούς ελεγκτές. myplaisio

About Freegr network

Από το Blogger.