ειδήσεις

Η Foxconn θα κατασκευάσει smartphones για Microsoft και Amazon!


Για αρκετούς μήνες υπήρχαν φήμες πως η Microsoftείναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην κατασκευή και διάθεση δικού της smartphone, όπως έκανε και στην περίπτωση του Surface tablet.
Ένα ρεπορτάζ των Digitimes από την Ασία, το οποίο επικαλείται πηγές κατασκευαστών συνθετικών μερών, αναφέρει πως η Foxconn έχει παραγγελία από τη Microsoft για την κατασκευή ενός κινητού, φυσικά με λειτουργικό Windows Phone 8, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα του 2013.
Πριν από τρεις εβδομάδες, φήμες ανέφεραν πως η Microsoft βρισκόταν στο στάδιο δοκιμών του επερχόμενου κινητούς της με διάφορους ασιάτες προμηθευτές και από την εταιρεία είχαν απαντήσει πως δεν σχολιάζουν φήμες.
Εκτός όμως από τη Microsoft, το ρεπορτάζ αναφέρει πως και η Amazon ετοιμάζει το δικό της smartphone, το οποίο επίσης θα κατασκευάσει η Foxconn, κάτι που η εταιρεία βεβαίως δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε και διαψεύσει. Εφόσον το ρεπορτάζ αποδειχθεί αληθές, πράγμα που είναι αρκετά πιθανό, με βάση όσα ακούγονται τους τελευταίους μήνες, τότε η Foxconn που κατασκευάζει και τα iPhone, θα αναδειχθεί σε... βασιλιά των smartphones, έχοντας πελάτες μερικά από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά θηρία! pathfinder

About Freegr network

Από το Blogger.