Το Symmetra PX 250/500kW UPS με πιστοποίηση ENERGY STAR


Η APC by Schneider Electric, κορυφαία εταιρεία παροχής συστημάτων ισχύος και ψύξης παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι το Symmetra PX 250/500kW, το τριφασικό UPS που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές Data Centers, κέρδισε την πιστοποίηση ENERGY STAR. 
Επίσης, χάρη στην τελευταία αναβάθμιση του firmware, υποστηρίζει πλέον τη λειτουργία ECO mode, προσφέροντας απόδοση 99%, συγχρονισμό με εξωτερική πηγή AC, επιλογή ειδικής λειτουργίας κατά τη συντήρηση (Mega Tie), και εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης (Remote Display). Η αναβάθμιση του firmware είναι διαθέσιμη για όλους τους τύπους Symmetra PX 250/500kW, χωρίς να απαιτείται από τους παρόχους υπηρεσιών data center να επενδύσουν σε νέο εξοπλισμό.
Ο σχεδιασμός του Symmetra PX 250/500kW UPS έχει γίνει με στόχο να κάνει την εγκατάσταση, τη συντήρηση και τις μελλοντικές επεκτάσεις πιο εύκολες και πιο γρήγορες, προσφέροντας ένα modular σύστημα το οποίο μπορεί να επεκταθεί χωρίς να βγει εκτός λειτουργίας (hot-scalable), καθώς διαθέτει και ενεργές και εφεδρικές μονάδες (modules).
Κάθε σύστημα μπορεί να επεκτείνεται με βήμα 25kW, μέχρι τα 500kW, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν τέσσερα συστήματα σε παράλληλη διάταξη, ώστε να παρέχουν συνολική εφεδρική ισχύ 2MW. Αξιοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά, η αναβάθμιση του firmware βελτιώνει την ικανότητα του Symmetra PX 250/500kW να είναι σε θέση να καλύπτει τις όλο και μεγαλύτερες ανάγκες ενός σύγχρονου data center.

, , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.