τεχνολογία

EVGA EPower V Board για Extreme Overclocking!

Η EVGA λανσάρει την νέα έκδοση ενός πραγματικού εργαλείου για overclockers, το EPower V με ισχύ περί τα 1100 Watt! Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία μας αρέσει να μιλάμε. Η EVGA λανσάρει την νέα έκδοση του board εξωτερικής τροφοδοσίας 12+2 φάσεων που χρησιμοποιείται για παράκαμψη του κυκλώματος τροφοδοσίας μιας συσκευής και ενδείκνυται κυρίως για extreme overclocking ή πολύ απλά... όταν τα VRM δεν αρκούν! 
Η χρήση τους γίνεται συνήθως σε κάρτες γραφικών κάτι που βολεύει λόγω του form factor ενώ με τη χρήση των χάλκινων panels για τη κόλληση των PCB μεταξύ τους δεν επηρεάζει και την τοποθέτηση του κάνιστρου επάνω στη κάρτα. Η EVGA έχει δουλέψει και στη βελτίωση του Vdroop προσφέροντας dip switches όχι μόνο γι' αυτό, αλλά και για offset της τάσης εάν χρειάζεται. Η τροφοδοσία του γίνεται μέσα από τρεις PCIe 6 pin συνδέσεις ενώ παρέχονται και δύο 3pin θέσεις για ανεμιστήρες. 
Παράλληλα η EVGA ενσωμάτωσε μια απλή έκδοση του EVBot MKII όπου οι τάσεις μπορούν να μεταβληθούν μέσω push buttons. Εάν χρειαστεί, υπάρχει και μια TypeC θύρα για έλεγχο από software. Οι τάσεις που προσφέρει για τις μνήμες και τον πυρήνα αναφέρονται παρακάτω. Για reference αξίζει να πούμε πως δίνονται μέχρι και 1150 Watt ισχύος στον πυρήνα και κοντά στα 200W στις μνήμες, αμφότερα πρόκειται να τερματίσου κάθε κάρτα γραφικών που κυκλοφορεί. Τέλος η προτεινόμενη τιμή του ανέρχεται στα 269,99€ και η διαθεσιμότητά του θα γίνεται από το site της EVGA.

About Freegr network

Από το Blogger.