Η AOC παρουσιάζει την οθόνη myMulti-Play, μια εξαιρετική υπέρ-ευρεία οθόνη 73,7 εκ (29″) σε Cinemascope format 21:9 που απευθύνεται στους λάτρεις του κινηματογράφου και στους απαιτητικούς χρήστες. Η νέα LED-backlit οθόνη, q2963Pm, με την εντυπωσιακή UWHD ανάλυση 2560 x 1080 pixels, επιτρέπει την προβολή ταινιών Cinemascope χωρίς τις μαύρες ενοχλητικές μπάρες στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης. Για τις εφαρμογές γραφείου, η οθόνη myMulti-Play, που είναι συμβατή με MHL, προσφέρει επιπλέον χώρο επιφάνειας ιδανικό για την ταυτόχρονη προβολή και χρήση προγραμμάτων. Εικόνα ultra-wide από διαφορετικές πηγές Περισσότερα από 2,7 εκατ. pixels σε διαγώνιο οθόνης 73,7 εκ (29″): Η οθόνη myMulti-Play προσφέρει πραγματική κινηματογραφική εμπειρία 21:9 και έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ταυτόχρονα με διαφορετικές πηγές σήματος, όπως BluRay player ή υπολογιστή και να προβάλλει εικόνες στην εντυπωσιακή ανάλυση των 2560 x 1080 pixels. IPS κορυφαία τεχνολογία οθόνης Η οθόνη myMulti-Play διαθέτει super-slim πλαίσιο και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πάνελ IPS για υπερ-ευρυγωνικές γωνίες θέασης και απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια. Το μοντέλο αυτό, που ανήκει στη σειρά οθονών Style της AOC, διαθέτει δυναμική αντίθεση 50.000.000:1 από γωνίες θέασης έως 178 ° τόσο κάθετα όσο και οριζόντια (η συνηθισμένη αντίθεση είναι 1000:1). Σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα των 250 cd/m2 και το χρόνο απόκρισης των μόλις 5 ms, η οθόνη q2963Pm προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες και χρώματα που εντυπωσιάζουν. MHL συνδεσιμότητα για τους χρήστες Android Η ενσωματωμένη υποδοχή MHL δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες Android να συνδέσουν και να προβάλλουν απευθείας περιεχόμενο στην 29” υπερ-ευρεία οθόνη από το smartphone ή το tablet τους ενώ οι συσκευές φορτίζονται. Επιπλέον, η AOC έχει εξοπλίσει την οθόνη myMulti-Play με μια υποδοχή HDMI συμβατή με HDCP, με θύρες DVI-D και D-SUB αλλά και δύο Displayports. Τα ενσωματωμένα ηχεία μειώνουν την ακαταστασία των καλωδίων που συνήθως προκαλεί η εξωτερική ηχητική εγκατάσταση. Το μοντέλο q2963Pm είναι επίσης συμβατό με σύστημα τοποθέτησης τοίχου 100χιλ. VESA.

Η AOC παρουσιάζει την οθόνη myMulti-Play, μια εξαιρετική υπέρ-ευρεία οθόνη 73,7 εκ (29″) σε Cinemascope format 21:9 που απευθύνεται στους λάτρεις του κινηματογράφου και στους απαιτητικούς χρήστες. 
Η νέα LED-backlit οθόνη, q2963Pm, με την εντυπωσιακή UWHD ανάλυση 2560 x 1080 pixels, επιτρέπει την προβολή ταινιών Cinemascope χωρίς τις μαύρες ενοχλητικές μπάρες στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης. Για τις εφαρμογές γραφείου, η οθόνη myMulti-Play, που είναι συμβατή με MHL, προσφέρει επιπλέον χώρο επιφάνειας ιδανικό για την ταυτόχρονη προβολή και χρήση προγραμμάτων.
Εικόνα ultra-wide από διαφορετικές πηγές
Περισσότερα από 2,7 εκατ. pixels σε διαγώνιο οθόνης 73,7 εκ (29″):
Η οθόνη myMulti-Play προσφέρει πραγματική κινηματογραφική εμπειρία 21:9 και έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ταυτόχρονα με διαφορετικές πηγές σήματος, όπως BluRay player ή υπολογιστή και να προβάλλει εικόνες στην εντυπωσιακή ανάλυση των 2560 x 1080 pixels.
IPS κορυφαία τεχνολογία οθόνης
Η οθόνη myMulti-Play διαθέτει super-slim πλαίσιο και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πάνελ IPS για υπερ-ευρυγωνικές γωνίες θέασης και απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια. Το μοντέλο αυτό, που ανήκει στη σειρά οθονών Style της AOC, διαθέτει δυναμική αντίθεση 50.000.000:1 από γωνίες θέασης έως 178 ° τόσο κάθετα όσο και οριζόντια (η συνηθισμένη αντίθεση είναι 1000:1). Σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα των 250 cd/m2 και το χρόνο απόκρισης των μόλις 5 ms, η οθόνη q2963Pm προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες και χρώματα που εντυπωσιάζουν.
MHL συνδεσιμότητα για τους χρήστες Android
Η ενσωματωμένη υποδοχή MHL δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες Android να συνδέσουν και να προβάλλουν απευθείας περιεχόμενο στην 29” υπερ-ευρεία οθόνη από το smartphone ή το tablet τους ενώ οι συσκευές φορτίζονται. Επιπλέον, η AOC έχει εξοπλίσει την οθόνη myMulti-Play με μια υποδοχή HDMI συμβατή με HDCP, με θύρες DVI-D και D-SUB αλλά και δύο Displayports. Τα ενσωματωμένα ηχεία μειώνουν την ακαταστασία των καλωδίων που συνήθως προκαλεί η εξωτερική ηχητική εγκατάσταση. Το μοντέλο q2963Pm είναι επίσης συμβατό με σύστημα τοποθέτησης τοίχου 100χιλ. VESA.

, , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.