ειδήσεις

Δωρεάν Antivirus από την Bitdefender για το Android

Bitdefender ανακοίνωσε τη διάθεση Antivirus για όλες τις Android συσκευές, προσφέροντας δωρεάνστους ιδιοκτήτες smartphones μια ισχυρή και γρήγορη λύση antivirus, που δεν επιβαρύνει τη διάρκεια μπαταρίας της συσκευής τους.

Το κακόβουλο λογισμικό σε Android συσκευέςαυξήθηκε κατά 27% τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς οι hackers εντείνουν τις προσπάθειές τους με απώτερο στόχο να κλέψουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, στα οποία περιλαμβάνονται κωδικοί πρόσβασης, χρησιμοποίηση του τηλεφωνικού τους καταλόγου,παρακολούθηση εταιρικών email και σχεδόν κάθε δραστηριότητα της συσκευής.
Η λύση της Βitdefender χρησιμοποιεί την "in-the-cloud" τεχνολογία σάρωσης και εξασφαλίζει αποτελεσματική αντιμετώπιση στις τελευταίες απειλές από το cloud για τα Android λειτουργικά συστήματα, με σχεδόν μηδενική επίπτωση στη διάρκεια μπαταρία της συσκευής.
Τα προϊόντα και λύσεις της Βitdefender διατίθενται στην Ελληνική αγορά από την ΑlfaVAD, επίσημο διανομέα λύσεων ασφάλειας λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους, καθώς και για μεμονωμένους χρήστες. Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση του Bitdefender για Android από εδώ.

About Freegr network

Από το Blogger.