ειδήσεις

iWatch: φουτουριστικά τα concepts που μας άρεσαν περισσότερο

Μερικά concepts που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά και αλλά το λιγότερο χαζά. Το concept που μας παρουσίασε πρόσφατα ο  Stephen Olmstead έχει τον σχεδιασμό που θα περίμενε κανείς από την Apple. Σίγουρα ο σχεδιασμός του hardware δεν μοιάζει με κάτι που θα ενέκρινε ο Jonathan Ive αλλά πάρα αυτά είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.
Τα wallpaper μοιάζουν να έχουν κάτι από τις σχεδιαστικές επιταγές του iOS 7 και είναι και κάτι που περιμένουμε να δούμε και από το iPhone 5C. Μερικές οθόνες του δείχνουν εξωπραγματικές αλλά αυτές με την Siri, τον Καιρό αλλά και την Πυξίδα δείχνουν υπέροχα.
Ο Martin Hajeck πάντα παρουσιάζει πολύ καλά concepts και έτσι και το αντίστοιχο που δημιούργησε για το iWatch της Apple δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό που μας ξενίζει είναι πως σαν συσκευή έχει αρκετό όγκο και η χρήση δέρματος στο λουρί είναι κάτι που πλέον η εταιρεία από το Cupertino  δεν θα χρησιμοποιούσε πλέον. Η εφαρμογή που μας παρουσιάζει όμως με τους χάρτες είναι απόλυτα ακριβής με κάτι που θα περιμέναμε να δούμε από την Apple.
Η δημιουργία του Esben Oxholm με την κυρτή επιφάνεια αποτελεί οπτικά τουλάχιστον ένα από τα καλύτερα concept. Εύκαμπτες οθόνες υπάρχουν στην αγορά με το ίδιο να ισχύει πλέον και για τις μπαταρίες όποτε το εν λόγω concept τεχνικά μπορεί να γίνει υλοποιήσιμο.  Το μόνο πρόβλημα που μπορούμε να αναγνωρίσουμε στην εν λόγω ιδέα, με βάση τα σημερινά δεδομένα, έχει να κάνει με τιμή που θα είχε ένα τέτοιο iWatch  που θα έκανε χρήση μιας τέτοιας τεχνολογίας.
Στην αντίπερα όχθη έχουμε και concepts που παραείναι φουτουριστικά σαν το παρακάτω:
Ενώ κατά καιρούς κυκλοφορούν και άστοχες και βλακώδεις προσπάθειες όπως η παρακάτω:

About Freegr network

Από το Blogger.