ειδήσεις

Windows 10: Διαθέσιμη δωρεάν για όλους η έκδοση Enterprise για δοκιμή

Η προσμονή του κοινού (ή η αγανάκτηση από το Windows 8) για το Windows 10 αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από μεγάλη, καθώς μέσα στις πρώτες 24 ώρες διάθεσης έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 14 εκατ. φορές. Παρόλα αυτά, η Microsoft αναγνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό χρηστών που βλέπει με δυσπιστία το νέο λειτουργικό σύστημα και γι’ αυτό προέβη σε μια ενδιαφέρουσα κίνηση.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα δωρεάν εγκατάστασης της έκδοσης Windows 10 Enterprise για μια δοκιμαστική περίοδο διάρκειας 90 ημερών, χωρίς να πραγματοποιηθεί απεγκατάσταση των Windows 7 ή Windows 8.1 που “τρέχουν” στον υπολογιστή. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να “παίζει” με τη νέα έκδοση και να συνεχίσει να εργάζεται στην παλιά που έχει εγκατεστημένη στον υπολογιστή του.Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η δοκιμαστική έκδοση Enterprise στερείται ορισμένων σημαντικών λειτουργιών όπως η ψηφιακή βοηθός Cortana, το κατάστημα εφαρμογών Windows Store και αρκετές εφαρμογές όπως Mail, Calendar, People και Photos.
1. Δημιουργία ξεχωριστού partition στον σκληρό δίσκο για εγκατάσταση της δοκιμαστικής έκδοσης, έτσι ώστε να σας εμφανίζεται επιλογή λειτουργικού συστήματος κατά την εκκίνηση του υπολογιστή
2. Χρήση λογισμικού virtualization για εγκατάσταση και λειτουργία του Windows 10 σε απομονωμένο περιβάλλον μέσα σε Windows 7/8.1.

About Freegr network

Από το Blogger.