Νέα γενιά προϊόντων PowerLine από την D-Link

Ένα εύκολο στην εγκατάσταση σετ προϊόντων, παρουσίασε η D-Link, για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο Internet, ακόμα και σε απομακρυσμένα σημεία.Απαντώντας σε καθημερινές δυσκολίες συνδεσιμότητας, όπως απώλεια Internet σε σημεία όπως η σοφίτα, το υπόγειο ή το γκαράζ, διακεκομμένες βίντεο-κλήσεις, αργή φόρτωση σελίδων ή απώλεια σύνδεσης, η D-Link παρουσίασε έναν εύκολο και προσιτό τρόπο αντιμετώπισης τους, τα νέα PowerLine Starter Kits.

DHP-508AV_A1_Image-L(Back1)

Πρόκειται για ένα σετ συσκευών που μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα σε μια σύνδεση δικτύου και επεκτείνουν τις δυνατότητες συνδεσιμότητας σε δευτερόλεπτα καθώς δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση. Τα PowerLine Kit της D-Link, και οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που διαθέτουν, είναι η ιδανική λύση  για εφαρμογές που έχουν ανάγκη ένα υψηλό εύρος ζώνης, όπως τα online games, το HD βίντεο streaming ή τα αρχεία πολυμέσων.

DHP-509AV_A1_Image L(Front_EU)

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν απαιτούν επιπλέον καλώδια ή κάποια παραμετροποίηση, ενώ υποστηρίζουν περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας (HD) και διαθέτουν διακριτικό σχεδιασμό, ώστε να ενσωματωθούν ομοιόμορφα στη διακόσμηση μίας οικίας

, , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.