τεχνολογία

Sony Xperia Z4 tablet γιατί έχει γούστο.

Το Sony Xperia Z4 tablet αποτελεί ένα από τα λεπτότερα και ελαφρύτερα tablets που θα βρείτε στην αγορά, ενώ με την οθόνη των 10,1 ιντσών μπορεί να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη του χρήστη.Σχεδιαστικά, θα λέγαμε ότι η ταμπλέτα της Sony αγγίζει την τελειότητα, αφού παρά το μέγεθός της δεν κουράζει λόγω χαμηλού βάρους, ενώ οι ελαφρά στρογγυλεμένες γωνίες πέρα από διευκόλυνση στο κράτημα δίνει πόντους και σε επίπεδο εμφάνισης. Στο πίσω μέρος του Xperia Z4 tablet, το πλαστικό κάλυμμα διαθέτει ένα διακριτικό ανάγλυφο φινίρισμα που παρέχει επιπλέον πρόσφυση.
Sony_XperiaZ4_Tablet_151807879_HDR
Στο επάνω μέρος της ταμπλέτας βρίσκεται η υποδοχή για τα ακουστικά και ακριβώς δίπλα η υποδοχή για την κάρτα SIMκαι την κάρτα microSD. Αντίστοιχα, στα δεξιά βρίσκεται η υποδοχή Micro-USB ενώ στα αριστερά βρίσκονται τα πλήκτρα εκκίνησης και αυξομείωσης του ήχου.
Sony_XperiaZ4_Tablet_152345631_HDR
Το Xperia Z4 tablet είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές IP65/68 κάτι που μεταφράζεται σε ανθεκτικότητα σε νερό, υγρασία και σκόνη. Θεωρητικά, η συσκευή είναι αδιάβροχη έως και σε βάθος 1,5 μέτρου ωστόσο το γεγονός ότι οι υποδοχές ακουστικών και Micro-USBείναι ακάλυπτες δημιουργούν έναν σχετικό προβληματισμό. Φυσικά, για μικρότερες ποσότητες νερού δεν υφίσταται θέμα…
Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο 64μπιτος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 810 με οκτώ πυρήνες χρονισμένους στα 2GHz και το Adreno 430 GPU για τα γραφικά. Η μνήμη RAM ανέρχεται στα 3GB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 32 GBμε τα 9,79GB να καταλαμβάνονται από το λειτουργικό σύστημα. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω υπάρχει και υποδοχή κάρτας μνήμης με χωρητικότητα έως και τα 128 GB. Φυσικά, η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.1, NFC και πρόσβαση σε δίκτυα LTE. Η οθόνη των 10,1 ιντσών προσφέρει ανάλυση 2560×1600 pixels και είναι απλά εξαιρετική.
Sony_XperiaZ4_Tablet_151513141_HDR
Σε επίπεδο «φωτογραφικών» ικανοτήτων διατίθεται εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5,1 Megapixel που κρίνεται άκρως ικανοποιητική για τη λήψη selfies και βίντεο-κλήσεις, ενώ η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8 Megapixel.
Σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος, το Z4 tablet «τρέχει» την έκδοση Lollipop 5.0.2 του Androidτης Google. Σε επίπεδο user interface η ταμπλέτα ακολουθεί τα βήματα όλων των συσκευών της Sony από την κατηγορία των smartphones, ως εκ τούτου δεν θα δυσκολευθείτε να προχωρήσετε στις ρυθμίσεις της αρεσκείας σας.
Sony_XperiaZ4_Tablet_152517948_HDR
Επιπρόσθετα, το tabletτης Sonyενσωματώνει και όλο το αντίστοιχο πακέτο λογισμικού που διαθέτουν τα smartphonesτης εταιρείας: SmartConnect, TrackID, PSN, PlayStation, Xperia Lounge, τις εφαρμογές μουσικής, φωτογραφικού άλμπουμ και βίντεο καθώς και τις εφαρμογές File Commander (για τη διαχείριση αρχείων), AVG, Garmin Xperia Edition και Spotify.
Ακόμη, αν είστε κάτοχος και άλλων προϊόντων της Sony, όπως τηλεόραση ή κονσόλα PlayStation, η ταμπλέτα μπορεί να συνεργαστεί άνετα με αυτές τις συσκευές. Έτσι μπορεί να προβάλλεται η εικόνα που βλέπετε στο tabletσε μία τηλεόραση Sonyή σε ένα smartphone. Επιπλέον, αν συνδεθεί με ένα PS4 μέσω της προ-εγκατεστημένης εφαρμογής, το Z4 tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χειριστήριο, σαν δεύτερη οθόνη ή σαν πληκτρολόγιο για την εισαγωγή κειμένου.

About Freegr network

Από το Blogger.