12ιντσό tablet με λειτουργία dual-boot ανάμεσα σε Windows 10 και Android!

Chuwi 2H κινεζική Chuwi σίγουρα δεν είναι και η πιο γνωστή εταιρεία στον κόσμο, παρόλα αυτά φιλοδοξεί στο άμεσο μέλλον να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της, στοχεύοντας ακόμη και στο πάντοτε απαιτητικό αμερικανικό κοινό! Για αυτό και η Chuwi σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά, ένα tablet 12 ιντσών, που το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του θα είναι ηdual-boot δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε λειτουργικό Android και σε Windows 10.
Το Chuwi Hi12 μπορεί να θεωρηθεί αρκετά φθηνό για την κατηγορία στην οποία ανήκει (θα στοιχίζει κοντά στα 299$) και σύμφωνα με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του που είδαν το φως της δημοσιότητας θα υποστηρίζει display με ανάλυση στα 2160x1440 pixels και στο εσωτερικό του θα φιλοξενούνται μία τετραπύρηνη CPU Intel Atom Z830004GB μνήμης RAM, όπως επίσης 64GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, η ιδιαίτερη dual-boot πρόταση της Chuwi θα διαθέτει κύρια κάμερα στα 5MP, εμπρόσθια κάμερα στα 2MP, έξοδο HDMI, μία θύρα USB 3.0και μία USB 2.0, αλλά και μπαταρία με χωρητικότητα στα 11.000mAh.
Chuwi 4
Μπορεί το όνομα Chuwi να μην είναι το διασημότερο brand-name στον κόσμο, όμως με τα παραπάνω specs, τη δυνατότητα dual-boot και την πολύ καλή τιμή (για τις δυνατότητες της συσκευής), το συγκεκριμένο tablet μπορεί να αποτελέσει μία καλή και συμφέρουσα λύση (αν και δύσκολα θα το δούμε να έρχεται από τα μέρη μας).

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.