ειδήσεις

H Xiaomi με τεχνολογία αναδιπλούμενης οθόνης

Xiaomi & Oppo θα συμμετάσχουν στην αναδιπλούμενη τεχνολογία smartphone το επόμενο έτος. Το επόμενο μεγάλο πράγμα για τη βιομηχανία smartphone θα είναι αναμφισβήτητα η εμφάνιση των πτυσσόμενων smartphones. 
Η Huawei είναι μια από τις εταιρείες που εργάζονται σκληρά για να αναπτύξουν το δικό τους πτυσσόμενο smartphone, ακολουθούμενη από τη Samsung και το Galaxy F. Περιέργως η νοτιοκορεατική εταιρεία ήταν η πρώτη που παρουσίασε τα σχέδια απελευθέρωσης μιας τέτοιας συσκευής, ωστόσο, η Huawei κάνει οτι το καλύτερο για να απελευθερώσει την δική της λύση πριν από τον πρώτο κατασκευαστή smartphone παγκοσμίως. Σύμφωνα με μια σειρά νέων καινούργιων αναφορών, αυτοί οι δύο γίγαντες δεν θα παραμείνουν μόνοι στον αγώνα για αυτή τη νέα τάση. Η Xiaomi είναι μία από τις εταιρείες που έχει αρχίσει να αναπτύσσει το δικό της πτυσσόμενο smartphone. Σε αντίθεση με τις λύσεις της Samsung και της Huawei, οι οποίες έχουν σχεδίαση εμπρός, η Xiaomi δουλεύει πάνω σε ένα smartphone που διπλώνει προς τα έξω. 
Η παραλλαγή της Xiaomi θα είναι σε θέση να προσφέρει ένα συμπαγές πακέτο που μπορεί να επεκτείνει την επιφάνεια προβολής του ανάλογα με τη βούληση του χρήστη. Ένα άλλο σημείο αυτής της έκδοσης είναι όμως ασαφές, και μιλάμε για την τιμή αυτού του νέου κινητού. Το Samsung Galaxy F φημολογείται ότι θα κοστίζει περισσότερο από $ 2000, αλλά αυτό ταιριάζει απόλυτα με το συνηθισμένο περιθώριο κέρδους της Samsung, η Xiaomi από την άλλη πλευρά έχει δεσμεύσει μέγιστο κέρδος 5% πάνω από τα smartphones της. Έτσι λοιπόν πιθανολογούμε οτι το πτυσσόμενο smartphone της Xiaomiθα είναι μια από τις φθηνότερες λύσεις της βιομηχανίας. Εκτός από την Xiaomi, μια άλλη πρωτοποριακή κινεζική εταιρεία πρόκειται να εισέλθει σε αυτή την πτυσσόμενη τεχνολογία smartphone και μιλάμε για την Oppo Find X. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα για την αναδιπλούμενη έκδοση του smartphone της Oppo, η εξαγορά όμως διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δείχνουν ότι η εταιρεία πράγματι εργάζεται σε ένα κινητό που μπορεί να διπλωθεί. Όσον αφορά την τιμή, η Oppo φαίνεται να υιοθετεί την ίδια στρατηγική αγοράς με τη Samsung, οπότε αναμένουμε υψηλή τιμή για αυτό το νέο κομμάτι της τεχνολογίας. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι σπάνιες, αλλά μπορούμε ήδη να πούμε ότι το 2019 θα είναι το έτος των πτυσσόμενων smartphones, με τέσσερα μοντέλα που παράγονται από μεγάλες εταιρείες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η LG όσο και η Motorola θα μπορέσουν σύντομα να συμμετάσχουν σε αυτήν την ομάδα εταιρειών, αυξάνοντας τον αριθμό σε έξι. Ωστόσο, εξετάζοντας πόσο νέα είναι αυτή η τεχνολογία υποθέτουμε ότι αυτά τα πτυσσόμενα smartphones θα έρθουν σε περιορισμένες ποσότητες.

About Freegr network

Από το Blogger.