freegr

ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ IFA 2022

 


HUAWEI: Παρουσίασε νέα καινοτόμα προϊόντα στην IFA 2022

HUAWEI: Παρουσίασε νέα καινοτόμα προϊόντα στην IFA 2022

Με μια νέα σειρά προϊόντων, η HUAWEI έδωσε δυναμικό «παρών» στη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA 2022, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, από την 1η έως τις 6 Σεπτεμβρίου, Τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο και σε λειτουργικά προγράμματα, η Huawei συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που κάνουν ακόμη πιο ευχάριστη, πιο διαδραστική και πιο εύκολη τη σχέση των χρηστών με την τεχνολογία. Κι αυτό ακριβώς παρουσίασε και στη φετινή IFA 2022, με τις νέες έξυπνες συσκευές γραφείου, τα wearables, αλλά και τη νέα φωτογραφική καινοτομία στα smartphone να κλέβουν την παράσταση.

huawei-nova-10-ifa.jpg

HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro

Η Huawei «αποκάλυψε» στο Βερολίνο, τα ολοκαίνουργια smartphone HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro που δημιουργήθηκαν με έμφαση στις τελευταίες τάσεις της φωτογραφίας και ανατρέπουν την παράδοση στα έξυπνα κινητά, που έδινε προτεραιότητα στην πίσω κάμερα. Με δεδομένο ότι εκατομμύρια χρήστες των πιο πρόσφατων εφαρμογών κοινωνικών μέσων, χρειάζονται μια μπροστινή κάμερα υψηλής απόδοσης, τα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro διαθέτουν μια εντυπωσιακή εμπρόσθια κάμερα 60MP Ultra-Wide Angle με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, ενώ το HUAWEI nova 10 Pro διαθέτει επίσης μια επιπλέον κάμερα πορτρέτου 8 MP για “κρυστάλλινα” κοντινά πλάνα.

Επίσης, διαθέτουν μια σειρά από εντυπωσιακές προδιαγραφές που έχουν σχεδιαστεί για να εμπνεύσουν τη νεότερη γενιά, συμπεριλαμβανομένης μιας πίσω κάμερας 50MP με προηγμένη επεξεργασία εικόνας, υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης οθόνης και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Όλα αυτά συνδυάζονται με έναν απίστευτα κομψό σχεδιασμό, που διακρίνεται για τις λεπτές γραμμές καθώς η σιλουέτα του HUAWEI nova 10 Pro «μετρά» μόλις 7,88 χιλιοστά ενώ το nova 10 είναι ακόμα πιο λεπτό, μόλις στα 6,88 χιλιοστά.

huawei-matebook-x-pro.jpg

Huawei MateΒοοκ X Pro

Ο τελευταίος, πανάλαφρος ελαφρύς έξυπνος φορητός υπολογιστής-ναυαρχίδα της Huawei, ο HUAWEI MateBook X Pro, παρουσιάστηκε στο Βερολίνο και εντυπωσίασε με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του και το όμορφο μεταλλικό ματ φινίρισμα. Το MateBook X Pro χρησιμοποιεί ελαφριά και ανθεκτικά κράματα μαγνησίου, ενώ η διαδικασία επίστρωσης οξείδωσης μικρό-τόξου καθιστούν το φορητό υπολογιστή εξαιρετικά ανθεκτικό, ευχάριστο στην αφή και πανεύκολο να μεταφερθεί.

Το νέο HUAWEI MateBook X Pro ξεχωρίζει με οθόνη FullView 14,2 ιντσών 3,1K και διαθέτει το πιο προηγμένο touchpad που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε MateBook. Το HUAWEI Free Touch υποστηρίζει οκτώ καινοτόμα στοιχεία χειροκίνητου ελέγχου, όπως μεταξύ άλλων στιγμιότυπα οθόνης, φωτεινότητα, ρύθμιση έντασης ήχου..

Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς, το chipset διαθέτει ολοκαίνουργια υβριδική αρχιτεκτονική που είναι 60% πιο αποδοτική από τον προκάτοχό του, ενώ το νέο σύστημα ψύξης Huawei Shark Fin Fan επιτρέπει στο MateBook X Pro να λειτουργεί αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

huawei-matepad-pro-11.jpg

HUAWEI MatePad Pro

Το tablet ναυαρχίδα επόμενης γενιάς, το HUAWEI MatePad Pro, εντυπωσίασε με το καινούριο, αναβαθμισμένο design, την ποιότητα της οθόνης, την οπτικοακουστική εμπειρία, το λογισμικό και το υλικό κατασκευής. Έρχεται με οθόνη HUAWEI OLED Real Colour FullView 12,6 ιντσών με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, αναλογία οθόνης προς σώμα 90% και τεχνολογία Universal Color Consistency για να παρέχει πλουσιότερα χαρακτηριστικά και σταθερό χρώμα.

Το HUAWEI MatePad Pro βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα των tablets, προσφέροντας μια εμπειρία που μοιάζει με υπολογιστή. Χαρακτηριστικά όπως ο πολλαπλασιαστής εφαρμογών και η υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων επιτρέπουν την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών εργασιών. Επιπλέον, το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) και το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο παρέχουν στους χρήστες ευελιξία κατά την εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών γραφείου, δημιουργικού και μελέτης.

huawei-watch-d-official-1.jpg

HUAWEI WATCH D

Πολλές από τις φορητές συσκευές της Huawei μπορούν να παρακολουθούν μια ποικιλία σημαντικών ζωτικών στατιστικών στοιχείων υγείας, όπως η ακριβής παρακολούθηση καρδιακών παλμών και η μέτρηση SpO2, παρέχοντας στους χρήστες πολύτιμες πληροφορίες. Η Huawei παρουσίασε στο Βερολίνο το HUAWEI WATCH D, το οποίο μετρά την αρτηριακή πίεση και θα υποστηρίζει ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Το HUAWEI WATCH D λειτουργεί επίσης ως ολοκληρωμένος βοηθός υγείας με παρακολούθηση SpO2 και καρδιακών παλμών όλη την ημέρα, παρέχοντας αυτόματες υπενθυμίσεις χαμηλού επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, καθώς και παρακολούθηση ύπνου και άγχους.

Πληθώρα νέων οθονών και το πρώτο Enterprise Chromebox από τη Lenovo

Πληθώρα νέων οθονών και το πρώτο Enterprise Chromebox από τη Lenovo [IFA 2022]

Η Lenovo ανακοίνωσε στην IFA 2022 μια σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών και οθονών, σχεδιασμένων ειδικά για τις εξελισσόμενες ανάγκες μιας ολοένα και περισσότερο υβριδικά εργαζόμενης κοινωνίας. Μέσα από την παρουσίαση της πραγματικά εντυπωσιακής gaming οθόνης Lenovo Legion Y32p-30, της νέας γενιάς επαγγελματικών οθονών ThinkVision T32p-30,T34w-30T24i-30T32h-30 και S25e-30, καθώς και του πρώτου Google Chrome Enterprise υπολογιστή της Lenovo, του ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise, η Lenovo συνεχίζει να ξεδιπλώνει το όραμά της για το άνοιγμα μιας ευφυέστερης τεχνολογίας για όλους. Κάθε μία από τις νέες προτάσεις ωφελεί τόσο τους εσωτερικούς, όσο και τους απομακρυσμένους εργαζομένους.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο από την εταιρία δημοσκοπήσεων Gallup, έδειξαν ότι σχεδόν το 42% των Αμερικανών εργαζόταν σε κάποιο βαθμό υβριδικά, ενώ το 39% εργαζόταν αποκλειστικά από το σπίτι. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το 72% των οργανισμών σε ολόκληρο τον κόσμο είχαν δηλώσει σε πρόσφατη έρευνα της Buffer ότι σχεδιάζουν να επιτρέψουν κάποιας μορφής απομακρυσμένη εργασία σε μόνιμη βάση, καθιστούν σαφές το ότι η απομακρυσμένη εργασία έχει πάψει να θεωρείται η εξαίρεση και αντίθετα θα γίνεται ολοένα και περισσότερο αποδεκτή ως ο κανόνας. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά στις οθόνες τους, φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για προηγμένα προϊόντα τα οποία προσφέρουν ουσιαστικά οφέλη και δεν στέκονται στις εντυπώσεις. Το νέο χαρτοφυλάκιο της Lenovo εστιάζει δυναμικά σε λειτουργίες που έχουν πάντα στο επίκεντρο την ευεξία του χρήστη, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

lenovo-legion-y32p-30-1.jpg

Καθηλωτικό Gaming για έναν Υβριδικό Τρόπο Ζωής – Η Gaming Οθόνη Lenovo Legion Y32p-30

Για όσους δουλεύουν απομακρυσμένα τη μέρα και το ρίχνουν στο gaming τη νύχτα, το νέο Legion Y32p-30 Gaming Monitor, με οθόνη UHD 31,5 ινστών, ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και χρόνο απόκρισης στα 0,2 ms, είναι κατασκευασμένο για εσάς. Η πανίσχυρη αυτή οθόνη, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει απόλυτα διαυγή εικόνα, απαλλαγμένη από κάθε αλλοίωση, αποδίδοντας κάθε frame αστραπιαία, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθεί άμεσα τη δράση.

Gamers, γραφίστες και δημιουργοί περιεχομένου θα ενθουσιαστούν με τις συναρπαστικές εικόνες στα  και τα πλούσια χρώματα που αναδύονται από μια οθόνη που καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια του μόνιτορ, απολαμβάνοντας τη σιγουριά που τους παρέχει η πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτισμού Eyesafe 2.0. Καθώς η μέρα παραχωρεί τη θέση της στη νύχτα -και το αντίστροφο- ο αυτόματος αισθητήρας προσαρμογής στο φωτισμό του περιβάλλοντος ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης, για τη βέλτιστη εμπειρία θέασης

Ενισχύοντας μια ήδη συναρπαστική εμπειρία, η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει φωτισμό RGB κάτω από το εμπρόσθιο bezel, με δυναμικούς παλμούς χρωμάτων, συγχρονισμένους με τη δράση στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας έτσι μια αληθινή gaming ατμόσφαιρα, στο σπίτι.

lenovo-legion-y32p-30.jpg

Για τον απόλυτο πολυπράγμονα, οι πολλαπλές θύρες σύνδεσης, μεταξύ των οποίων ένα HDMI hookup και η επιλογή docking μέσω USB-C, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται άνετα, να φορτίζουν4 και να μεταφέρουν δεδομένα, μεταξύ φορητών υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, tablets και κονσολών. Είναι πανεύκολη η μετάβαση από τη μία συσκευή στην επόμενη, απλά με την ενεργοποίηση του διακόπτη KVM, ενώ οι λειτουργίες Picture in Picture (PIP) και Picture By Picture (PBP) τοποθετούν περιεχόμενο από διαφορετικές συσκευές δίπλα-δίπλα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν περισσότερα.

Η συνολική εμπειρία μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο μέσα από τις προαιρετικές προτάσεις λογισμικού της Lenovo, συμπεριλαμβανομένου του Lenovo Artery που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις προβολής, για μία ακόμη πιο προσεγμένη εμπειρία, καθώς και του Lenovo Legion Arena το οποίο συγκεντρώνει όλα τα παιχνίδια του χρήστη από διάφορες πλατφόρμες σε μία κεντρική βιβλιοθήκη, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

Νέα Γενιά Απεικόνισης – Νέες Οθόνες ThinkVision (T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30, and T32h-30)

Lenovo εμπλουτίζει την ήδη πλούσια συλλογή οθονών, με την παρουσίαση μιας νέας σειράς προτάσεων, στο πλαίσιο των χαρτοφυλακίων ThinkVision S- και T-series: τις οθόνες ThinkVision T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30 και T32h-30. Σχεδιασμένες ειδικά ώστε να υποστηρίζουν τους εργαζομένους κάθε τομέα, μέσα από ένα φάσμα λειτουργιών που μεγιστοποιούν τόσο την παραγωγικότητα όσο και την άνεση, οι οθόνες αυτές έρχονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σύγχρονης εργασίας, προσφέροντας παράλληλα ένα πλήθος επιλογών, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του καθενός.

lenovo-thinkvision-t32p-30.jpg

Για όσους χρειάζονται μία μεγάλη οθόνη, η νέα ThinkVision T32p-30 προσφέρει άφθονη επιφάνεια εργασίας, μέσα από ένα πάνελ UHD 4K στις 31,5 ίντσες, με δυνατότητα In-Plane Switching (IPS) για βέλτιστη θέαση από οποιαδήποτε γωνία. Χάρη στην εξαιρετική καθαρότητα εικόνας, η οποία υποστηρίζεται από χρωματικό φάσμα 99% sRGB, υψηλό λόγο αντίθεσης και 350 nits φωτεινότητας, οι χρήστες εξασφαλίζουν τη διαύγεια εικόνας που χρειάζονται ώστε να διαχειριστούν εργασίες με υψηλό φόρτο δεδομένων, καθιστώντας παιχνιδάκι την επεξεργασία μεγάλων φύλλων εργασίας, πινάκων με πολλαπλές εικόνες, αλλά και την επεξεργασία περιεχομένου. Χάρη στο σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές της, αυτή η μεγάλη, επίπεδη οθόνη διευκολύνει τη μετάβαση μεταξύ πολλαπλών εγγράφων και προσφέρει μια απόλυτα ομαλή, περισσότερο παραγωγική εμπειρία θέασης σε περιπτώσεις όπου συνδυάζονται πολλαπλές οθόνες. Για εκείνους που προτιμούν να βλέπουν ακόμη περισσότερα σε κάθε ματιά, η ThinkVision T34w-30 είναι μια καμπύλη οθόνη, με αναλογία θέασης 21:9 και καμπυλότητας 1500R, προσφέροντας μια πανοραμική εμπειρία, με σταθερό μήκος εστίασης σε ολόκληρη την οθόνη.

About Freegr network

Από το Blogger.