Πιστεύει ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στα Θαύματα;


Με προβλημάτισε πολύ ένα μήνυμα του φίλου rose123 στο φόρουμ του Insomnia για τον Αρχιεπίσκοπο και την απάντηση που έλαβε μετά σε ένα θέμα του σε φόρουμ από συνεργάτη μας. Ο χρήστης έγραψε ότι "Γραμματεις και Φαρισαιοι...Υποκριτες!!!Αυτή η φράση μου έρχεται στο μυαλό τις τελευταίες μέρες μετά την περιπέτεια της υγείας του Αρχιεπισκόπου μας.Θα περίμενα μια πιο λεβέντικη και παληκαρίσια στάση από τον εκπρόσωπο της ελληνικής ορθοδοξίας( η οποία μέχρι πρότινος τασσόταν κατά των μεταμοσχεύσεων) και θα προτιμούσα να ειχε παραχωρήσει τη θέση του για μόσχευμα σε κάποιον νεότερο ή φτωχότερο που δεν εχει τα δικά του μέσα για να μπει κι αυτός πρώτος στην περιβόητη λίστα αναμονής.Βέβαια ποιός δε δειλιάζει μπροστά στο θάνατο?Και ο Χριστοδουλος άνθρωπος είναι!!!Ας βγει όμως και να πει ότι τόσα χρόνια μας καθοδηγούσαν λάθος σχετικά με τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις.Εδώ ταιριαζει το:"Χριστόδουλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις".
Η απάντηση του άλλου φίλου ήταν πειστική λίγο αργότερα: 'Λοιπον 1ον εκείνο που με κάνει και απορω ειναι αν πιστεύει στο Θεό. Πιστεύει. Ομως υπάρχουν ερωτηματικά αναπάντητα. Ενα από αυτα αναφερθηκε. ΑΝ στην θεση του ηταν ενας φτωχος που δεν εχει στον ηλιο μοιρα θα ζουσε?
2ον Γιατι απο το τοτε που βγηκε απο το νοσοκομειο δεν πηγε σε εκκλησια? Γιατι δεν πηγε να προσευχηθει στην Μητερα του Κυριου στην Αγια Ζωνη της που οντως κανει θαυματα. Και μην μου πειτε οτι ειμαι λαθος. Θαυματα γινονται και πολλοι επωνυμοι και μην χωρις νοσοκομεια και πολλα πολλα εχουν νικησει τον καρκινο χαρη στη πιστη τους. Γιατι να μην το κανει και ο ιδιος ο Χριστοδουλος?
3ον Μηπως δεν τον αφησαν καποιοι που θελουν την καρεκλα του? Αυτα.' Βγάλτε συμπεράσματα...

About Freegr network

1 Post a Comment:

george είπε...

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΤΑΣΣΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ ΖΩΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ...ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ:ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Από το Blogger.