Να επέμβει η Κυβέρνηση για τα υβριστικά βίντεο Τούρκων στο You tube


ΜΠΟΡΕΙ η Τουρκία να επιβάλλει στο Youtube να περιοριστούν άρθρα και βίντεο για τον Κεμάλ όμως το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και για την περίπτωση της Ελλάδας, όπου ανιστόρητοι και κομπλεξικοί Τούρκοι χρήστες βρίζουν την χώρα μας με άσχημα σχόλια για το έθνος και τον στρατό μας. Να τους κόψουμε τα χέρια. Ας επέμβει τώρα η Ελληνική Κυβέρνηση ζητώντας ανάλογα μέτρα και αφαίρεση του επίμαχου υλικού. Πολλά από αυτά είναι σκέτη αηδία και δεν έχουν καμμία βάση επιχερημάτων.
Αναλυτικά: Δικαστήριο της Τουρκίας διέταξε τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών της χώρας να εμποδίσουν την πρόσβαση των χρηστών στο YouTube εξαιτίας βίντεο που προσβάλλουν τον Κεμάλ και πρόσωπα της σύγχρονης πολιτικής
Το Δικαστήριο επιλήφθηκε του θέματος μετά από καταγγελία κατοίκου της πόλης Σεβάστεια ότι το YouTube φιλοξενεί βίντεο χρηστών τα οποία δυσφημούν τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ, τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς και το στρατό της χώρας. Είναι η δεύτερη φορά που η Τουρκία επιβάλλει απαγόρευση πρόσβασης στο YouTube, καθώς τον περασμένο Μάρτιο η Turk Telecom, ο μεγαλύτερος πάροχος της χώρας, ενεργοποίησε φραγή στο YouTube εξαιτίας ενός βίντεο που προσέβαλλε τον Κεμάλ. Από την πλευρά της η YouTube δήλωσε έτοιμη να συνεργαστεί με τις τουρκικές αρχές για την επίλυση του θέματος.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.