freegr.gr

Επίσημη διάθεση των Windows XP SP3 Greek

ΜΕΤΑ απο μερικά προβλήματα, η Microsoft κυκλοφόρησε και επίσημα την ελληνική έκδοση του τρίτου Service Pack για τα Windows XP. Το SP3 για τα Windows XP περιλαμβάνει πάνω από 1300 bug fixes καθώς και νέα χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία έρχονται από τα Windows Vista όπως το Windows Imaging Component, black hole detection και Network Access Protection. Στο σύνολο πάντως, οι χρήστες δε θα πρέπει να περιμένουν αλλαγές στο μέγεθος που υπήρχαν αυτές με τη κυκλοφορία του δεύτερου Service Pack πριν τρία χρόνια.
Για την εγκατάσταση του SP3 θα πρέπει να υπάρχει ήδη εγκατεστημένο στο σύστημα σας το πρώτο η δεύτερο Service Pack. Επίσης είναι δυνατή η εγκατάσταση του σε διαφορετικές εκδόσεις των Windows XP όπως στα Windows XP Media Center και Tablet PC. Το service pack δε θα κυκλοφορήσει για την 64bit έκδοση των Windows XP η οποία ανανεώνεται με βάση τις ενημερώσεις που κυκλοφορούν για τα Windows Server 2003.

About Freegr network

5 Post a Comment:

DREIK είπε...

Euxaristo file! Einai ontos sta ellinika! Giati ama einai na se exei kala o theos!

limneos είπε...

PW PW.!!! EPA8A PLAKA..!!! FILE XILIA EYXARISTW DEN MPORW NA TO PISTEPSW AKOMA..!! EISAI T.E.L.E.I.O.S.

limneos είπε...

PW RE MAN ME SWZEIS APO ENIAIO FORMAT. KAI PALI ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

limneos είπε...

KAI 800 GB NA HTAN 8A TO KATEBAZA!! LOL

Unknown είπε...

einai i defteri fora pou tha kano egatastasi apo aglika se ellinika.den to egathista giati den tairiazei i glossa.den katalavaino.an eho kapia voithia.
efharisto

Από το Blogger.