ειδήσεις

ASUS Crosshair IV Formula

Η ASUS κυκλοφορεί σύντομα ένα νέο μέλος στην οικογένεια R.O.G. (Republic of Gamers). Το νέο motherboard έχει την ονομασία ASUS Crosshair IV Formula και όπως πιθανόν να καταλάβατε (λόγω "Crosshair") απευθύνεται σε χρήστες που θα θελήσουν να το συνδυάσουν με ένα επεξεργαστή από την πλατφόρμα της AMD.
Το τέλειο ταίρι για την ASUS Crosshair IV Formula είναι βεβαίως οι νέοι εξαπύρηνοι Phenom II X6. Το νέο μέλος της οικογένειας R.O.G. βασίζεται στο εντελώς νέο chipset της AMD, 890FX/SB850 (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) και διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που θα χαροποιήσουν τους power users και τους overclockers.
Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται η λειτουργία Core Unlocker που "ξεκλειδώνει" τους απενεργοποιημένους πυρήνες στους επεξεργαστές Phenom II και Athlon II, το χαρακτηριστικό Turbo Core, το interface Turbo Key II, την λειτουργία R.O.G. Connect αλλά και την τεχνολογία GameFirst που ρυθμίζει την ροή δεδομένων όταν είμαστε συνδεδεμένοι στο Internet δίνοντας προτεραιότητα στο online gaming.
Όσο αφορά σε άλλα χαρακτηριστικά, το Crosshair IV Formula διαθέτει το socket AM3 και προσφέρει τέσσερα DIMM slots και ισάριθμα αρθρώματα μνήμης τύπου DDR3-2000 (OC), σύστημα τροφοδοσίας 10-phase, τέσσερις θύρες PCI Express2.0 x16 που υποστηρίζουν φυσικά την τεχνολογία ATI CrossfireX καθώς και έξι S-ATA 6.0Gbps connectors.

About Freegr network

Από το Blogger.