ειδήσεις

ATI Radeon HD 5970 από την PowerColor

Αρκετές συνεργάτιδες εταιρείες της AMD ανακοίνωσαν τερατώδεις κάρτες γραφικών που βασίζονται στην ATI Radeon HD 5970 αλλά με αναβαθμισμένο υποσύστημα μνήμης (συνήθως 4GB), με "custom made" σύστημα ψύξης, αλλαγές στο σύστημα τροφοδοσίας και στο PCB αλλά και εργοστασιακά υπερχρονισμένες. Η PowerColor, θα παρουσιάσει σύντομα επίσημα ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο "τέρας" τουλάχιστον σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μία ATI Radeon HD 5970 με... δώδεκα εξόδους (ναι, καλά διαβάσατε, "12" γράψαμε)!
Το σχέδιο της PowerColor εκμεταλλεύεται και τα έξι TMDS (Transition Minimized Differential Signaling) από κάθε μία από τις GPUs για να "βγάλει" ισάριθμες DisplayPort θύρες επιτρέποντας στους λάτρεις της τεχνολογίας ATI Eyefinity να μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε... δώδεκα monitor υψηλής ανάλυσης!
Κάθε GPU διευθυνσιοδοτεί 2GB μνήμης GDDR5 (συνολικά διαθέτει 4GB) . Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, η συγκεκριμένη... τερατωδία, είναι η πλέον επιβλητική αφού θα απασχολήσει τρία slots από το back plate του case σας (δύο λόγω των δύο σειρών από mini-DisplayPorts και μία για τον εξαερισμό.

About Freegr network

Από το Blogger.