3D

Διεθνής κούρσα για την πρώτη 3D πορνοταινία

Μετά την επιτυχία του Avatar, η βιομηχανία του σεξ ρίχνεται στην αγκαλιά της τεχνολογίας: τουλάχιστον τρία στούντιο τρέχουν σε αγώνα δρόμου για την πρώτη τρισδιάστατη ερωτική ταινία, η οποία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την άνοιξη του 2011.
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Τίντο Μπρας έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι παραγωγός σε ένα 3D ριμέικ της ερωτικής του ταινίας Καλιγούλας, η οποία προβλήθηκε το 1979. Την ίδια ώρα, η αμερικανική εταιρεία Hustler, γνωστή από το ομώνυμο ανδρικό περιοδικό, γυρίζει σε τρεις διαστάσεις μια πορνογραφική παρωδία της ταινίας Avatar, με την οποία άνοιξε η αυλαία του τρισδιάστατου σινεμά.
Νικητής της ροζ κούρσας θα μπορούσε πάντως να αναδειχθεί ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Σαν, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει στο Χονγκ Κονγκ τα γυρίσματα της ταινίας 3D Sex and Zen: Extreme Ecstacy (Το 3D Σεξ και το Ζεν: Ακραία Έκσταση).
«Δεν νομίζω ότι μπορούν να μας νικήσουν» δήλωσε ο ίδιος στο AFP. «Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας κινηματογράφου. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις» πρόσθεσε.
Παραδέχτηκε πάντως ότι οι τεχνικές απαιτήσεις του τρισδιάστατου σινεμά δημιουργούν επιπλέον προκλήσεις τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πρωταγωνιστές του. Μεταξύ άλλων, οι κάμερες τρισδιάστατης λήψης απαιτούν ισχυρότερο φωτισμό και δεν είναι τόσο ευέλικτες στο χώρο όσο οι συμβατικές κάμερες. Η πρωταγωνίστρια Σαόρι Χάρα, 22 ετών, ομολογεί ότι κουράζεται στα γυρίσματα. «Πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά για να μην απογοητεύσω το κοινό» σχολίασε. Η ταινία θα κάνει ντεμπούτο το Μάιο σε κινηματογραφικές αίθουσες της Ασίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ενώ μια δισδιάστατη έκδοση σε DVD προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα.
Πηγή: pathfinder.gr

About Freegr network

Από το Blogger.