ειδήσεις

ASRock 890GX Extreme4 mobo

Η ASRock έχει έτοιμη μια ΑΜ3 motherboard με την οποία θα χτυπήσει την hi-end αγορά. Η πλακέτα είναι χτισμένη γύρω από το chipset 890GX/SB850 της AMD και είναι πλήρης χαρακτηριστικών. Αυτό το νέο motherboard παρέχει υποστήριξη σε όλα τα τελευταία X2, X3, X4, X6 CPUs της AMD και διαθέτει άριστο κύκλωμα ισχύος με 8+2 φάσεις σταθεροποίησης.
Φυσικά υποστηρίζει μνήμες DDR3-1866 με 4 slots σε dual channel. Επάνω στην motherboard θα βρούμε τρεις μπλε PCI-Express x16 slots για Quad CrossFireX ή Hybrid CrossFireX setups, και πέντε θύρες SATA 6,0 Gbps.
Από το chipset 890GX έχουμε μια integrated Radeon HD 4290 που είναι μια ολοκληρωμένη κάρτα γραφικών, μάλιστα έχει και 128MB δικη της μνήμης. Το ASRock 890GX Extreme4 περιλαμβάνει επίσης Gigabit Ethernet, 7,1 κανάλια ήχου, eSATA και FireWire υποδοχές, δύο USB 3.0 θύρες για το backplate συν δύο ακόμη μέσω ενός εσωτερικού συνδέσμου, Power, Reset και Clear CMOS κουμπιά, ένα debug LED και D-Sub, DVI, HDMI εξόδους.
Πληροφορίες τιμολόγησης, δεν έχουν δοθεί, αλλά αν είναι στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η ASRock, τότε έχουμε νικητή στην hi-end κατηγορία.
Πηγη: tcmagazine.com

About Freegr network

Από το Blogger.