ειδήσεις

Lifebook T730 & TH700 tablets της Fujitsu

Η Fujitsu παρουσίασε δύο νέα Tablets: τα T730 και TH700. Η ιδιαιτερότητα αυτών: και τα δύο διαθέτουν πληκτρολόγιο το οποίο, ανάλογα των περιστάσεων, μπορεί να περιστραφεί γύρω από την οθόνη αφής τους.
Και τα δύο Lifebooks διαθέτουν μια οθόνη αφής των 12,1" και είναι εξοπλισμένα με WLAN, UMTS και Bluetooth. Το T730 είναι εξοπλισμένο με τον Core i7 vPro, ενώ το TH700 διαθέτει έναν Core i5.Ο κατασκευαστής σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε DVD ή Blu-ray drives, μια δεύτερη πρόσθετη μπαταρία ή έναν επιπλέον σκληρό δίσκο και SSD. Στον έξτρα εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται κι ένα GPS module. Ως λειτουργικό ενσωματώνουν τα Windows 7.
Επειδή και οι δύο συσκευές απευθύνονται σε ταξιδιώτες, διαθέτουν μια λειτουργία βιομετρικής πρόσβασης σε αυτές. Το T730 προσφέρει επιπλέον και μια λειτουργία κρυπτογράφησης των δεδομένων. Και τα δύο διαθέτουν ένα αντικλεπτικό σύστημα. Μέσω αυτού μπλοκάρονται αυτόματα οι κλεμμένες συσκευές, σβήνονται ευαίσθητα δεδομένα ή εντοπίζονται γρήγορα τα κλεμμένα Tablets.
Το Lifebook T730 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Σεπτέμβριο σε τιμή κοντά στα 1.200 ευρώ, ενώ το Lifebook TH700 θα διατίθεται από τον Οκτώβριο σε τιμή κοντά στα 1.000 ευρώ.
Πηγή: pcnea blog

About Freegr network

Από το Blogger.