ειδήσεις

ASUS με πλήθος μητρικών στην CeBIT 2011

Παρουσιάστηκαν πολλές μητρικές κάρτες, πολλά ολοκληρωμένα συστήματα, αρκετά ασύρματα router, αναλύθηκαν τεχνολογίες και εξαρτήματα, συσκευές Blu-ray και άλλα πολλά ανάμεσα σε αυτά και το IRIS, το οποίο περιλαμβάνει μία ευέλικτη συσκευή που μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες μας και να συνδέεται ασύρματα με πληθώρα διαφορετικών συσκευών - έχουμε ετοιμάσει ένα βίντεο για αυτό. Ας αφήσουμε όμως τα λόγια και ας δούμε μερικά από αυτά που μας κίνησαν το ενδιαφέρον.
GeForce GTX 580 DirectCU II
Η εν λόγω κάρτα γραφικών διαθέτει σύστημα ψύξης το οποίο καταλαμβάνει τρία σλοτ (DirectCU II) και είναι εξοπλισμένο με δύο ανεμιστήρες 100mm, αναπροσδιορισμένο PCB με σχεδιασμό τροφοδοσίας οκτώ φάσεων, πυκνωτές τροφοδοσίας της NEC και περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας (dual-DVI, HDMI και DisplayPort).
Radeon HD 6970 DirectCu II
Είναι εξοπλισμένη με σύστημα ψύξης το οποίο είναι παρόμοιο με εκείνο της GTX 580 DirectCU II, απαιτώντας και εκείνη με την σειρά της τρία σλοτ για την εγκατάσταση της στο σύστημα. Για να μην αφήσει αχρησιμοποίητα τα brackets, η ASUS αύξησε τις επιλογές συνδεσιμότητας εξοπλίζοντας την με δύο εξόδους DVI και τέσσερις DisplayPort 1.2.
RT-N66U
Πρόκειται για ένα Ultra Fast Dual-band Gigabit Router, το οποίο υποστηρίζει Dual-band στα 5 και 2.4 GHz με ταχύτητες έως και 450 Mbps, υποστηρίζει το ΙΕΕΕ 802.11 a/b/g/n, διαθέτει τέσσερις θύρες LAN, μια WAN, είναι εξοπλισμένο με 32MB μνήμης flash και με 1GB DDR2 μνήμης RAM, ενώ παρέχεται κρυπτογράφηση WEP των 64&128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA enterprise, WPA2 enterprise και έχει διαστάσεις 216x161.9x48 χιλιοστά.
RT-N57U
Υπόσχεται να είναι το πιο κατάλληλο router για gaming, υποστηρίζει το πρότυπο ΙΕΕΕ 802.11 b/g/n με ταχύτητες έως 450 Mbps, διαθέτει τέσσερις θύρες LAN, μια WAN, 3MB μνήμης flash και 1GB DDR3 μνήμης RAM, ενώ οι διαστάσεις του είναι 216x161.6x48 χιλιοστά.
MATRIX GTX580 Platinum
Αυτή χρησιμοποιεί την σύστημα Direct CU II, έχει 1.5GB GDDR5 μνήμης, custom PCB με με σχεδιασμό τροφοδοσία 16 φάσεων για υψηλότερες συχνότητες από ότι η απλή έκδοση ASUS GTX 580 Direct CU II. Παράλληλα συνοδεύεται από το εργαλείο ASUS iTracker για την εποπτεία των θερμοκρασιών, των τάσεων και των στροφών του ανεμιστήρα.
P8H67-V
Η συγκεκριμένη μητρική της ASUS υποστηρίζει του επεξεργαστές LGA1155 δεύτερης γενιάς, είναι εξοπλισμένη με το τσιπ H67 και υποστηρίζει Dual Channel DDR3 μνήμης έως και 32GB.
P8P67
Διαθέτει δύο PCI-Express x16 slots, δύο θύρες SATA 6.0 Gbps και έξι SATA 3.0 Gbps, Gigabit Ethernet, ενσωματωμένη κάρτα ήχου, Digi+ VRM και συνδεσιμότητα USB.
P8Z68-V PRO
Η συγκεκριμένη μητρική υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές δεύτερης γενιάς της οικογένειας Intel Core, είναι εξοπλισμένη με το τσιπ Ζ68 και υποστηρίζει DDR3 μνήμες RAM.
P8P67 DELUXE
Η εν λόγω μητρική διαθέτει δύο PCI-Express x16 slots, δύο θύρες SATA 6.0 Gbps και έξι SATA 3.0 Gbps, Gigabit Ethernet, ενσωματωμένη κάρτα ήχου, Digi+ VRM και συνδεσιμότητα USB.
SABERTOOTH P67
Η Sabertooth P67 χρησιμοποιεί εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για ομαλή και δροσερή λειτουργία, συνοδεύεται από το πλαστικό κάλυμμα Tactical Vest για καλύτερη ροή αέρα και περιλαμβάνει όχι περισσότερους από εννέα αισθητήρες, ενώ βασίζεται στην πλατφόρμα LGA1155 και στο τσιπ Intel P67.
SABERTOOTH X58
Η συγκεκριμένη μητρική της Asus διαθέτει το σύστημα ψύξης CeraM!X σε σημαντικές επιφάνειες και εξαρτήματα για μεγαλύτερη αντοχή στην θερμότητα, διαθέτει κορυφαία chokes, πυκνωτές στερεής κατάστασης και MOSFETs καθώς και σχεδιασμό τροφοδοσίας 8+2 φάσεων, υποστηρίζει τους επεξεργαστές LGA 1366, διαθέτει έξι υποδοχές για μνήμες DDR3, έξι θύρες SATA 3.0 Gbps και δύο SATA 6.0 Gbps και τρία PCI-Express x16 slots επιτρέποντας διατάξεις Quad CrossFireX και 3-way SLI.
E35M1-I DELUXE
Η E35MI-I Deluxe η οποία είναι εξοπλισμένη με πολλά νέα χαρακτηριστικά, ένα εξαιρετικά μεγάλο παθητικό σύστημα ψύξης το οποίο κρατάει την θερμοκρασία τόσο του διπύρηνου επεξεργαστή AMD Fusion E-350 όσο και του τσιπ Hudson M1 σε χαμηλά επίπεδα με μηδενικά επίπεδα θορύβου, καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο κεντρικό κομμάτι της μητρικής.
SBC-06D1S-U
Πρόκειται για ένα Blu-ray το οποίο έχει διαστάσεις 157 x 142 x 21 mm, διαθέτει θύρα USB 2.0, 2MB buffer και μπορεί να κάνει εγγραφή DVD σε ταχύτητες που αγγίζουν τα 8x αλλά και ανάγνωση blu-ray στα 6x.
G74SX 3D
Για το συγκεκριμένο λαπτοπ το οποίο είναι μέλος της σειράς ROG αναφερθήκαμε πριν από λίγο λόγο, παρόλα αυτά βασίζεται στην πλατφόρμα Huron River, έχει 3D οθόνη μεγέθους 17" και διαθέτει την κάρτα γραφικών GeForce GTX 560M.

About Freegr network

Από το Blogger.