ειδήσεις

Δεύτερη γενιά των επεξεργαστών Core vPro

Η Intel παρουσίασε αυτή την εβδομάδα την δεύτερη γενιά των επεξεργαστών της σειράς Core vPro οι οποίοι έχουν στόχο τα business desktops και laptops. Τα νέα τσιπ είναι κατασκευασμένα με την τεχνολογία των 32nm και βασικά είναι Sandy Bridge τσιπ τα οποία διαθέτουν επιπλέον χαρακτηριστικά τα οποία θα δούμε παρακάτω.
Η δεύτερη γενιά των επεξεργαστών Core vPro έχει ήδη υιοθετηθεί από εταιρίες όπως οι Dell, Fujitsu, HP και Lenovo, οι οποίες ετοιμάζονται να παρουσιάσουν νέα laptops, convertible-tablets, desktops και all-in-one PCs που θα βασίζονται σε αυτούς.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά που είπαμε είναι τα εξής:
•Η τεχνολογία Intel Anti-Theft Ver. 3.0 (AT 3.0) η οποία επιτρέπει να στέλνεται ένα SMS από το προσωπικό μιας εταιρίας πληροφορικής για την απενεργοποίηση ενός χαμένου ή κλεμμένου συστήματος, αποτρέποντας έτσι την προβολή προσωπικών δεδομένων σε τρίτους. Μια Locator Beacon λειτουργία περιλαμβάνεται για τον εντοπισμό του λαπτοπ μέσω GPS.
•Η τεχνολογία Intel Identity Protection (IPT) η οποία βοηθάει την καταπολέμηση των phishing επιθέσεων με την συμπλήρωση του ήδη υπάρχοντος κωδικού με ένα νέο εξαψήφιο αριθμητικό κωδικό κάθε 30 δευτερόλεπτα για την εξασφάλιση μόνον εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.
•Το χαρακτηριστικό Host-Based Configuration το οποίο αυτοματοποιεί πλήρως την διαδικασία ρύθμισης των λειτουργιών vPro στους νέους υπολογιστές.

About Freegr network

Από το Blogger.