ειδήσεις

Windows 8 στην πράξη....

Είναι γεγoνός ότι η Microsoft σκέφτεται διάφορους τρόπους προώθησης του νέου λειτουργικού συστήματος, των Windows 8. Εξ' άλλου αν δεν προσπαθήσει να καινοτομήσει, ίσως χάσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος.
Με αυτό το σκεπτικό, η Microsoft είναι πρόθυμη να δοκιμάσει αρκετές δραστικές ιδέες, με απώτερο σκοπό να εξακριβώσει άν κάποια χαρακτηριστικά θα άξιζαν πραγματικά να ενσωματωθούν στο νέο λειτουργικό της σύστημα. Συγκεκριμένα, το Zdnet, αποκάλυψε κάποιες φωτογραφίες που καταχωρήθηκαν στην Microsoft, από την Microsoft R&D India arm. Πιο συγκεκριμένα το Zdnet αναφέρει ότι η Microsoft R&D India ετοίμασε ένα project, που αφορούσε την δημιουργία χαρακτηριστικών και διάφορων λειτουργιών που ίσως να κατέληγαν να ενσωματωθούν στα Windows 8.
Αρχικά τα πολλαπλά desktops είναι μία λειτουργία. Ακόμη μία είναι και τα smart sticky notes. Όσον αφορά τα sticky notes, δεν είναι κατι καινούργιο, αφού υπάρχουν ήδη και στο OS X και στα Windows, αλλά κάποιες προσθήκες, όπως pops up σε συγκεκριμένη ώρα και στιγμή, είναι πάντα καλοδεχούμενες. Όπως όλοι καταλαβαίνετε, όλα αυτά αποτελούν ένα κομμάτι των συνολικών χαρακτηριστικών που ελπίζουμε να δούμε στο νέο λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο πήραμε μια γέυση από το τί πρέπει να περιμένουμε.

About Freegr network

Από το Blogger.