ειδήσεις

Chaser MK-I με ενσωματωμένη υδρόψυξη

Η Thermaltake ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια προσαρμοσμένη έκδοση του Chaser MK-I full-tower το οποίο είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά πέντε μήνες πριν. Γνωστό ως Chaser MK-I LCS, το εν λόγω κουτί έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το βασικό μοντέλο αλλά έρχεται εξοπλισμένο με το σύστημα υδρόψυξης Bigwater 850GT (LCS).
Το προ-εγκατεστημένο LCS διαθέτει διαφανές reservoir το οποίο μπορεί να στεγάσει 330 c.c. υγρού, ψυγείο των 240mm το οποίο έιναι εξοπλισμένο με δύο ανεμιστήρες των 120mm, αντλία P500 (500L/hr), λεπτό waterblock μα βάση χαλκού και μια συσκευή η οποία καταλαμβάνει δύο υποδοχές των 5.25" η οποία δείχνει την κίνηση του συστήματος.
Όσον έχει να κάνει με το Chaser MK-I LCS, διαθέτει ένα SATA docking station στο επάνω μέρος το οποίο υποστηρίζει συσκευές των 2.5 και 3.5 ιντσών, ένα I/O panel με δύο θύρες USB 3.0, δύο USB 2.0, μια eSATA και δύο υποδοχές ήχου, tool-free σχεδιασμό για δύο συσκευές των 5.25" και για έξι των 3.5", τρεις προ-διάτρητες τρύπες για τους σωλήνες υδρόψυξης στο πίσω μέρος και δύο ανεμιστήρες - έναν 200 Colorshift (600 ~ 800 RPM) με τρια LEDs διαφορετικού χρώματος μπροστά και έναν ανεμιστήρα 140mm TurboFan (1000 RPM) πίσω.

About Freegr network

Από το Blogger.