ειδήσεις

Yβριδικό OCZ RevoDrive Hybrid PCIe με HDD και SSD

Οι υβριδικές κατασκευές δείχνουν να έχουν όλο και περισσότερες εφαρμογές. Την αρχή την έκανε η Seagate με τους Momentus XT συνδυάζοντας ενα 2,5αρη HDD με ένα μικρό SSD. Τώρα την σκυτάλη την έχει η OCZ που παρουσίασε το OCZ RevoDrive Hybrid που συνδυάζει έναν PCIe SSD και έναν HDD 2.5 inch.
Βέβαια, η τιμή είναι λίγο τσουχτερή αφού φτάνει στα 500 δολάρια, αλλά με αυτά τα χρήματα παίρνουμε ένα PCIe SSD drive με 100 GB flash μνήμης και έναν 2,5αρη σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB.
Ο συνδυασμός αυτης της υβριδικής κατασκευής μας δίνει ταχύτητα μεταφοράς αρχείων έως και 910 MB/s και απόδοση κατά την τυχαία εγγραφή των 4k που αγγίζει τα 120.000 IOPS. Το υβριδικό drive της OCZ βάζει τα συχνά χρησιμοποιούμενα αρχεία στον SSD για άμεση προσπέλαση και χρήση και τα υπόλοιπα αρχεία στον μηχανικό δίσκο.
Ο Mr Ryan Petersen είναι ο CEO του OCZ Technology Group και είπε σχετικά: “Το RevoDrive Hybrid συνδυάζει τα θετικά στοιχεία των SSDs με αυτά των παραδοσιακών μηχανικών δίσκων σε μια ταχύτατη συσκευή που τοποθετείται πολύ εύκολα σε μια θύρα PCIe".
tcmagazine

About Freegr network

Από το Blogger.