ειδήσεις

ASRock Z77 Extreme6: τα θέλετε όλα έτσι;

Η εταιρεία ASRock δουλεύει πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμη για την κυκλοφορία των νέων μητρικών με chipset Z77/ Η77 στις 8 Απριλίου. Σήμερα λοιπόν θα δούμε εκτεταμένα τα χαρακτηριστικά που θα φέρει η νέα μητρική με την ονομασία ASRock Z77 Extreme6, η οποία θα βασίζεται στο Z77 chipset και θα είναι έτοιμη να "αγκαλιάσει" τους νέους Ivy Bridge επεξεργαστές.
Η Z77 Extreme6 έρχεται με το ίδιο μαύρο και χρυσό styling που συναντήσαμε και στις μητρικές τις εταιρείας βασισμένες στο chipset X79. Ο επεξεργαστής θα τροφοδοτείται από 12-phase κύκλωμα VRM και το board διαθέτει τέσσερα DDR3-2800MHz slots υποστηρίζοντας dual-channel. Τα expansion slots περιλαμβάνουν δύο PCI-Express x16 3.0 (x8/x8), ένα PCI-Express 2.0 x16 (x4, συνδεδεμένο με το PCH), ένα PCI-Express 2.0 x1, ένα mini-PCIe 2.0 x1 και δύο θύρες PCI. Επιπλέον θα προσφέρει τέσσερις SATA 6Gb/s θύρες, τέσσερις SATA 3 Gb/s και υποδοχή eSATA 6Gb/s. Ο μακροσκελής κατάλογος των χαρακτηριστικών δεν τελειώνει όμως εδώ αφού θα εφοδιάζεται με συνολικά έξι θύρες USB 3.0, εξόδους εικόνας DVI, D-Sub, HDMI και DisplayPort καθώς και 8+2-channel Audio HD, FireWire και Gigabit Ethernet.
Τέλος να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η ASRock Z77 Extreme6 θα πλήρως συμβατή με τις τεχνολογίες NVIDIA SLI, AMD CrossFire, LucidLogix VirtuMVP, THX TruStudio Pro, RapidStart και SmartConnect. Το μόνο σκοτεινό σημείο πλέον είναι η προτεινόμενη τιμή κυκλοφορίας.

About Freegr network

Από το Blogger.