ειδήσεις

Χαμός με τις νέες Cyber-shot της Sony

Δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρετε μία μεγάλη και ογκώδη φωτογραφική μηχανή για να τραβάτε εντυπωσιακά και με βάθος κοντινά πλάνα. Με τα τελευταία μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot της Sony, απολαμβάνετε ζουμ υψηλής ποιότητας και εκπληκτικές εικόνες με πολλές λεπτομέρειες.
Καθαρότερες και σταθερότερες εικόνες
Κάνοντας την αρχή με τις φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot HX20V, WX100 και W690, ένας εξαιρετικά λεπτός προηγμένος ασφαιρικός φακός χαρίζει πολύ μεγάλο ζουμ. Ο λεπτομερής οπτικός σχεδιασμός έχει ως αποτέλεσμα έναν λεπτό φακό, ικανό να αυξάνει τη μέγιστη μεγέθυνση χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα της εικόνας ή την οπτική απόδοση. Στην περίπτωση της WX100, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό οπτικό ζουμ 10x σε μία φωτογραφική μηχανή με πάχος μόλις 17,5 χλστ., στο πιο λεπτό της σημείο.
Μέσω της τεχνολογίας By Pixel Super Resolution (εκτός από τις φωτογραφικές μηχανές W690, H90) διπλασιάζεται το εύρος του οπτικού ζουμ χωρίς να θυσιάζεται το παραμικρό στην ποιότητα της εικόνας ή την ανάλυση της. Με το Clear Image Ζουμ, το οποίο φτάνει μέχρι και 60x στην HX200V, θα απολαύσετε κοντινά πλάνα γεμάτα εκπληκτικές λεπτομέρειες, με μεγαλύτερη πιστότητα και ακρίβεια συγκριτικά με το συμβατικό ψηφιακό ζουμ.
Την υψηλή απόδοση του ζουμ των νέων φωτογραφικών μηχανών έρχεται να συμπληρώσει η λειτουργία Optical SteadyShot, η οποία πλέον παρέχει βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας στο ζουμ, τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε λήψεις βίντεο

About Freegr network

Από το Blogger.