ειδήσεις

H AMD θα παρουσιάσει την dual GPU HD 7990 στην Computex

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεν είμαστε μακριά από την επίσημη ανακοίνωση της Nvidia GTX 690, μια κάρτα γραφικών με δυο Κέπλερ GK104 GPU.
Όμως φαίνεται ότι η AMD θα περιμένει για τον Ιούνιο για να παρουσιάσει κάρτα με δυο Tahiti GPU, δηλαδή την HD 7990. Σύμφωνα με το Donanimhaber.com, φαίνεται ότι η AMD θα αφήσει την παρουσίαση της HD 7990 για την Computex 2012 η οποία ξεκινά στην Ταϊπέι στις 5 Ιουνίου.
Αυτή την στιγμή είναι πολλοί αυτοί που ζητάνε ενημέρωση σχετικά με την HD 7990 αλλά όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία διαθέσιμη σχετικά με την κάρτα. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι η HD 7990 πιθανότατα θα βασίζεται σε δύο πλήρως ενεργοποιημένα Tahiti GPUs.
Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μια κάρτα γραφικών με συνολικά 4096 stream processors, 6GB μνήμης GDDR5 και ανασχεδιασμένο σύστημα ψύξης ώστε να εξαλειφθούν τα προβλήματα θορύβου. Η AMD έχει πολλά περιθώρια για να πειραματιστεί με τα ρολόγια της κάρτας και πιθανότατα περιμένει να δει την πραγματική απόδοση της GTX 690 της Nvidia και να προσαρμόσει ανάλογα την κάρτα.

About Freegr network

Από το Blogger.